İstanbul Üniversitesi Memur, Mühendis Ve İşçi Alımı İlanları

İstanbul Üniversitesi Memur, Mühendis Ve İşçi Alımı İlanları
İstanbul Üniversitesi Memur, Mühendis Ve İşçi Alımı İlanları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Üniversitesi kamu personel alımı için yükseköğretim kurumlarının bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

İstanbul üniversitesi kamu personel alımı ilanları

İTÜ Kamu personel alımı son başvuru tarihi 13.12.2021 olarak açıklanmıştır.

Bütün adaylar başvuru işlemlerini aşağıda yazılı bulunan resmi link üzerinden yapmalıdır.

https://pbys.istanbul.edu.tr/basvuru

 

istanbul-universitesi.webp

 

İstanbul üniversitesi memur ve işçi alımı başvuru şartları

Büro personeli alımı için Proje hizmetleri, veri girişi, kayıt tutma ve benzeri büro hizmetlerini yerine getirmek üzere Yükseköğretim Kurumlarının Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile İletişim Fakülteleri bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

2020 KPSS P3 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak ve işletim sistemi olarak Microsoft Office programları Word, excel, powerpoint gibi programları iyi derecede kullanıyor olmak.

Bilgisayar Bilimleri, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

Yükseköğretim kurumlarının ön lisans düzeyinde eğitim veren Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Web Tasarımı ve Kodlama programlarından birinden mezun olmuş olmak ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Yükseköğretim kurumlarının Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olmak ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

İstanbul Üniversitesi Memur, Mühendis Ve İşçi Alımı İlanları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın