İzelman KPSS Şartsız Büro Memuru Alımı Yapacak

İzelman KPSS Şartsız Büro Memuru Alımı Yapacak
İzelman KPSS Şartsız Büro Memuru Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KPSS Şartsız memur alımı için başvuru yapmak isteyen vatandaşların tercihen bir yıl süre ile mesleği ile ilgili olarak deneyim sahibi olmaları, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olması ve en az lise mezunu olması gerekiyor.

İZELMAN MEMUR ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

İzmir belediyesi memur alımı son başvuru tarihi 2.11.2021 olarak açıklandı.

Başvuru işlemleri yapmak isteyen adayların aşağıda bulunan mail adresine başvurdukları kadroyu belirterek özgeçmişlerini yollamaları gerekiyor.

basvuru@izelman.com.tr

Telefon Bilgisi: 0 232 454 64 45

 

kamu-memur-personel.jpg

 

İZMİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İzelman KPSS Şartsız Büro Memuru Alımı için ilan edilmiş olan duyurulara başvurmak isteyen bütün şahısların alım işlemi yapılacak ünvanlar için aranmakta olan nitelikleri karşılaması gerekmekte.

KPSS’siz memur alımı için yayınlanmış olan iş ilanları bilgisinde duyurulmuş olan resmi ilana başvuracak insanların branşlar için talep edilen eğitim diplomalarının olması zorunlu.

İzelman kuruluşu birimlerine daimi büro personeli Personel ilanına başvuru işleminde bulunacak olan insanların gerçekleştirilecek Güvenlik Araştırmasının temiz olma zorunluluğu var.

KPSS Şartsız memur alımı için başvuru yapmak isteyen vatandaşların bütün erkek Aday kişilerin askerlik ile bağı bulunmadığına ait resmi beyanı lazım.

Kamu memur alımı için iş başvurusu yapacak olan adayların tercihen bir yıl süre ile mesleği ile ilgili olarak deneyim sahibi olmaları ve resmi iş duyurusuna başvuru gerçekleştirecek insanların faaliyetlerini sürekli olarak yürütmelerine engel olabilecek bir sağlık sorunlarının bulunmaması zorunludur.

İzelman KPSS Şartsız Büro Memuru Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın