Jandarma Ve Sahil Güvenlik Akademisi 912 Subay Öğrenci Alacak

Jandarma Ve Sahil Güvenlik Akademisi 912 Subay Öğrenci Alacak
Jandarma Ve Sahil Güvenlik Akademisi 912 Subay Öğrenci Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarma Ve Sahil Güvenlik Akademisi 200 öğrenci alımı duyurusunun ardından yeni bir duyuru yaptı. Yapılan duyuruya göre Subay ve astsubay ihtiyaçlarının giderilmesi için 912 adet Erkek Öğrenci alımları yapılacak.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapacak adaylar için başvurular tps://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla e-Devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile yapıla bilecektir.

Son Başvuru Tarihleri

Başvuru yapacak adaylar için başvurular Bu gün itibari ile alınmaya başlayacak olup en geç müracaatlar 8 Ağustos da yapıla bileceği konusunda açıklamalarda bulunuldu.

Adaylarda Aranan Nitelikler

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, ERKEK Olma, lise veya lise dengi meslek okullarından mezun olma, Yurt dışında mezun olmuşlar için denklik belgesi, evli olmamak, çocuk sahibi olmama, herhangi bir kadınla nikahsız bir şekilde yaşamamak, 21 yaşından gün almamış olma, Güvenlik soruşturması olumlu olma, Silah ile görev yapmaya engel durumu bulunmama, ‘Askeri Öğrenci Olur’ raporuna sahip olma, Vücut yapısı düzgün olma, Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı nedeniyle tedavi görmüş veya görüyor olmama, Kamu haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmış olmama, Terör örgütleri ile bu örgütlerin yasal veya yasadışı uzantılarının eylemlerine katılmamış olma, herhangi bir siyasi partiye üye olmama, şartları aranmaktadır

Duyuru Metni.

Jandarma Ve Sahil Güvenlik Akademisi 912 Subay Öğrenci Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın