Kabine Toplantısı Kararlarında Yasak Olacak Mı?

Kabine Toplantısı Kararlarında Yasak Olacak Mı?
Kabine Toplantısı Kararlarında Yasak Olacak Mı?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nüfusun yüzde 80 ni kırmızı bölgede olduğu açıklanmıştı. Dün yapılan kabine toplantısının ardından Fahrettin koca bu açıklamayı baz alarak şu şekilde açıklamalarda bulundu:

Koca, “En geç haziran sonu itibarıyla 40 yaş üstünü aşılayabileceğimizi, 30 milyon aşıyla bunu 30-35 yaşına düşürebileceğimizi ifade etmek istiyorum” açıklamalarında bulundu.

Bu Açıklamaya ek olarak şu açıklamalarda bulundu

-Bu harita, vakaların her yerde artışta olduğunu gösteriyor. Kovid-19 risk haritamızsa nüfusun yüzde 80’inin çok yüksek risk grubundaki şehirlerde yaşadığını ortaya koyuyor. Şu anda iki önemli olumsuz faktör güçlerini bize karşı birleştirmiş, daha hızlı yol almamızı zorlaştırmaktadır. Faktörlerden biri, belirsizliğin verdiği gerginlik içinde zamanla yorulmuş olmamızdır, diğer olumsuz faktör virüsün yeni varyantlarıdır. Yorgunluğun haklı sebepleri var”

İfadelerini kullandı.

Tam Kapanma olur mu?

“Tam kapanma olur mu?” Sorusu üzerine

“Sorumlu hepimiziz, 84 milyon. Bilim Kurulu başından beri bu salgının, bulaşın nasıl olduğunu anlata geldi. Şu dönemde varyantların daha yoğun olmasıyla yakın temasla virüsün çok kolay bulaştığını biliyoruz. 84 milyon vatandaşımız üzerine düşeni yaparak, bugüne kadar elde ettiğimiz kazanımları kaybetmeme çabası içinde olmalıyız. Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Ramazan ayını dinlenerek, ramazan sonrasını daha düşük vakayla devam ettirelim.’

Yasak Olacak mı?

 Henüz bu soru bakan tarafından yanıtlanmadı.

Kabine Toplantısı Kararlarında Yasak Olacak Mı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın