Kadrolu Zabıta Memuru Alımı Başvuru İlanı! KPSS 60

Kadrolu Zabıta Memuru Alımı Başvuru İlanı! KPSS 60
Kadrolu Zabıta Memuru Alımı Başvuru İlanı! KPSS 60
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamuya kadrolu kadın ve erkek zabıta memuru alımları olmak üzere 30 kontenjana başvuru ilanı 25 Şubat 2021 tarihli resmi gazetede yayımlandı. Kadın ve erkek zabıta alımı olmak üzere kadrolu kamu personeli alımı için başvurular alınacak. Zabıta alımlarına kimler başvuru yapabilir? Zabıta alımı başvuru süreci ne zaman başlıyor? Zabıta alımı başvuruları nasıl yapılacak? Tüm sorularınıza yanıt olacak zabıta alımı süreci ve detaylar bu haberimizde yer alıyor.

Van İpekyolu Belediyesi için zabıta alımları Kadın ve erkek olmak üzere Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı ve kadrolu statüde olacak. 26 kontenjana erkek adaylar, 4 kontenjana ise kadın adaylar başvuru yapabilecektir. Zabıta alımları erkek adaylar için 9-11 derece kadrolar için yapılacakken, kadın zabıta alımları 9 dereceli kadrolar için olacak.

Zabıta Alımı Mezuniyet Şartları

26 erkek zabıta alımı için adayların Üniversitelerin Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun olması gerekmektedir. Ayrıca adayların en az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olması şartı da aranıyor.

4 kadın zabıta alımı için adayların Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun olması şartı aranıyor. Kadın adaylar için ehliyet şartı bulunmuyor.

Zabıta Alımları Başvuru Genel ve Özel Şartları

Adayların başvuru için genel ve özel şartları taşıması gerekmektedir. Memur alımı başvurularına dair 657 DMK’da yer alan genel şartları taşımak hükmü yer almaktadır. Öte yandan başvurularla ilgili özel hükümler de şu şekildedir:

KPSS’den en az P3 puan türünden en az 60 puan şartı aranmaktadır. Zabıta alımları için kadın adayların en az 160 cm, erkek adayların ise 167 cm şartı aranıyor. Adaylardan 30 yaş şartı aranıyor. Erkek adaylar için ise en az B ehliyet şartı bulunuyor. Başvurulara dair tüm detaylara aşağıdaki “Başvuru Kılavuzu” bağlantısından direkt erişim sağlayabilirsiniz.

Başvuru Kılavuzu.

Kadrolu Zabıta Memuru Alımı Başvuru İlanı! KPSS 60

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın