Kamu Destek Personeli Alımı! KPSS Şartı Yok!

Kamu Destek Personeli Alımı! KPSS Şartı Yok!
Kamu Destek Personeli Alımı! KPSS Şartı Yok!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başvuru işlemleri yapmak isteyen adayların en az lise mezunu olması, B türü ehliyete sahip olması ve aktif bir şekilde araç kullanabilmesi ve 18 yaşından gün almış olması gerekiyor.

KAMU PERSONEL ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

İsper tarafından yayınlanmış alımların son başvuru tarihi 16.11.2021 olarak bildirildi.

İş başvurusu yapmak isteyenler hemen aşağıda yazılı olan link üzerinden başvuru yapması gerekiyor ve başvuru esnasında destek personeli ilanı için başvurduğunuzu belirtiniz.

https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5

 

sosyal-hizmetler-uzmani-alimi.jpg

 

KAMU KURUMU MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru işlemlerinde bulunacakların yöneticinin verdiği işleri eksiksiz yerine getirmesi, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, lise mezunu olmaları ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

İstanbul belediyesi memur alımı için başvuru düzenlemek isteyenlerin analiz yapma ve raporlama tecrübesine sahip olmaları, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması, 18 yaşından büyük olmaları ve emeklilik, yaşlılık veya malullük adı altında herhangi bir ödeme almıyor olmak.

Bütün başvuru sahiplerinin yoğun iş ortamında çalışmaya yatkın, detay odaklı olmaları, kamusal haklardan mahrum olunmaması, B sınıfı ehliyete sahip olmaları ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

İSPER kurumu iş ilanları için çalışmak isteyenlerin gerekli olan teknolojilerini etkin kullanabilmeleri, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması, sorumluluk sahibi olan süreç sahiplerine destek ve danışmanlık hizmeti vermesi ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

Kamu Destek Personeli Alımı! KPSS Şartı Yok!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın