Kamu Kurumuna 12 Engelli Memur Alımı

Kamu Kurumuna 12 Engelli Memur Alımı
Kamu Kurumuna 12 Engelli Memur Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıyı Emniyet Genel müdürlüğünün İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilana göre Kurumun bünyesine çalışmak üzere 10 büro memuru alımı gerçekleştirilecek.

Bu ilana sadece Kişisel Durumu “Engelli” olanlar başvuru yapabileceklerdir. Alım İŞKUR üzerinden yapılacak olup adaylar en geç 12 Şubat 2021 tarihi saat 17:00’a kadar başvurularını gerçekleştireceklerdir.

Yapılacak olan engelli personel alımında KPSS Veya E-KPSS puanı istenilmedi. Lisans mezunu olan adaylar ilana başvurularını gerçekleştire bileceklerdir.

Alım süreci ile ilgili tüm duyurular kurumun  web sayfası duyurular bölümünden yapılacak olup, ayrıca adreslere başka tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru Bilgisi

Başvuru yapacak adaylar istenilen belgeler ile birlikte İstanbul Üsküdar İlçe sınırları içerisinde yer alan İŞKUR ilçe şubeliklerine başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Adaylar istenilen belgeleri ve şartları yerine getirdikten sonra Üsküdar İlçe sınırları içerisinde yer alan İŞKUR ilçe şubeliklerine 8 Şubat 2021 tarihi ile 12 Şubat 2021 tarihleri arasında saat 17:00’a kadar başvurularını gerçekleştire bileceklerdir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR resmi internet adresi üzerinden giriş yaptıktan sonra 00005873077 İŞKUR ilan numarası ile tüm detaylar öğrenebileceklerdir.

Adaylarda İstenilen Özel Şartlar

10 Büro Personeli:Asgari Yüzde 40 engelli belgesine sahip olma, unvanın gerektirdiği mevzuatlara sahip olma, Analitik düşünebilen, Çözüm üretebilen, Sorumluluk sahibi, Office programlarını kullanabilen, İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak, en 18 yaşını tamamlamış olma  lisans mezunu olma, İstanbul il sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartları aranmaktadır.

2 Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri:Yüzde 40 engelli belgesine sahip olma, unvanın gerektirdiği mevzuatlara sahip olma, Analitik düşünebilen, Çözüm odaklı, Ms Office Programlarını kullanabilen, 35 yaşını tamamlamamış, Önlisans mezunu olan, İstanbul il sınırları içerisinde ikamet eden sorumluluk bilinci yüksek şartları aranmaktadır.

Adaylarda Aranan Genel şartlar

T.C vatandaşı olma, 18 Yaşını tamamlamış olma, askerlik ile ilişiği bulunmama, Kamusal haklarından mahrum olmayan, medeni haklarını kullanabilen, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma ve herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olma şartları ile alım yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR üzerinden giriş yaptıktan sonra 00005873077 İŞKUR ilan numarası ile tüm detaylar öğrenebileceklerdir.

Kamu Kurumuna 12 Engelli Memur Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın