Kamu Kurumuna 40 Kamu Personeli Alımı İçin Son Günler

Kamu Kurumuna 40 Kamu Personeli Alımı İçin Son Günler
Kamu Kurumuna 40 Kamu Personeli Alımı İçin Son Günler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektrik Türk Anonim Şirketi tarafından İŞKUR internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanında daimi kadroda 40 kamu personeli alımı yapılacağı belirtiliyor.

Yayınlanan ilana göre alınacak 40 personelin Elektrik Teknikeri-Elektrik Teknisyeni olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Başvuru Şekli, Tarihi ve Yeri

Başvuru kılavuzundaki İş Başvuru Formunun çıktısını alıp doldurarak istenen belgeler ile birlikte 22 Şubat 2021 Pazartesi günü mesai bitimine (saat:16:00) kadar şahsen teslim ederek başvurularını tamamlamaları istenmektedir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 22  Şubat 2021 tarihine kadar başvurularını yapacaklardır. Posta ve Kargo yoluyla başvuru alınmayacaktır.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

T.C vatandaşı olma, 18 Yaşını tamamlamış olma, askerlik ile ilişiği bulunmama, Kamusal haklarından mahrum olmayan, medeni haklarını kullanabilen, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma ve herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor, 1 Ocak 1991 ve sonrasında doğmuş olmak, Renk Körlüğü hastalığı bulunmama, 4×4 veya 6 tekerlekli iş makinalarını kullanabilme,  657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan genel şartları taşımak şartları aranmaktadır.

Örgün Eğitim veren Meslek Liseleri Mezunlarına Aranan Özel Şartlar

Elektrik bölümü mezunu olma, Elektronik bölümü mezunu olmak, Elektrik, Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı, Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi, Raylı Sistem Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Yüksek Gerilim Sistemleri ve Elektrik ve Enerji Bölümlerinden birinden mezun olma şartları ile alım gerçekleştirilecektir.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Başvuru kılavuzundan alınmış iş başvuru formu, Son 6 ay da çekilmiş olan 2 adet vesikalık, Sınav Ücretini ödediğine air Dekont, Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve Mezuniyet belgesi aslı veya fotokopisi belgeleri ile başvurular gerçekleştirilecektir.

Başvuru kılavuzu.

Kamu Kurumuna 40 Kamu Personeli Alımı İçin Son Günler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın