Kamu Üniversitesi KPSS 60 15 Sözleşmeli Personel Alımı

Kamu Üniversitesi KPSS 60 15 Sözleşmeli Personel Alımı
Kamu Üniversitesi KPSS 60 15 Sözleşmeli Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü Personel alımı yapacağını duyurdu. Yayınlamış olduğu personel alımı ilanına göre Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı unvanlarda 15 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adaylarda KPSS en az 60 puan ile alım gerçekleştirilecek.

Başvuru Şekli ve Yeri

Başvuru yapacak adaylar Alaaddin Keykubat Üniversitesi rektörlüğüne posta yolu ile veya şahsen müracaatlarını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru tarihleri

Başvuru yapacak adaylar 6 Mart 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Şahsen veya posta yolu dışında yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuruda Gerekli belgeleri ve Müracaat şartını taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Adaylarda Aranan Tüm Şartlar

T.C vatandaşı  olma, Mesleğinin gerektirdiği yaş şartlarını taşıma, Kamusal haklarından mahrum olmama, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkum olmamış olma, görevini yapmasına engel fiziksel veya zihinsel engeli bulunmama ve bunu belgeleme,  Herhangi bir SGK kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olma, hafta sonları çalışmaya herhangi bir engeli olmama, Belirtilen kurumlardan  Mezun olduktan sonra alım gerçekleştirilecek, İlan edilen alımı yapılacak unvanlardan sadece 1 tanesine başvuru yapılabilecektir, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 ay içerisinde iptal edeceklerdir, Başvuru kılavuzunda yer alan tabloda belirtilen KPSS puanlarına sahip olma, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik Hükümleri uygulanır, Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuru yapamayacaklardır.

Başvuruda Gerekli Belgeler

KPSS Sınavı Sonuç belgesi, Başvuru Formu(Üniversitenin Resmi sitesi üzerinden alınacaktır.), Diploma veya mezuniyet belgesi aslı veya fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık, Askerlik durum belgesi, SGK prim dökümü, Tecrübe istenen pozisyonlar için mezuniyetinden sonra çalıştığına dair belge, Adli sicil kaydı, Başvurulacak unvandaki aranan nitelikler bölümündeki belgeler belgeleri istenilemektedir.

Başvuru kılavuzu.

Kamu Üniversitesi KPSS 60 15 Sözleşmeli Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın