Kamu Kurumuna 7362 TL Maaş İle Memur Alımı Gerçekleştirilecek

Kamu Kurumuna 7362 TL Maaş İle Memur Alımı Gerçekleştirilecek
Kamu Kurumuna 7362 TL Maaş İle Memur Alımı Gerçekleştirilecek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye memur alımı ilanları için iş başvurusu yapacak olan vatandaşların veri analizi konusunda tecrübeli olmaları, analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip olmaları ayrıca ön lisans veya lisans mezunu olmaları gerekiyor.

KAMU MEMUR ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Uygulama programcısı alımı son başvuru tarihi 4.11.2021 olarak duyuruldu.

Bilgisayar programcısı alımı için aşağıda belirtilmiş olan internet sitesi üzerinden online bir şekilde gerçekleştirilecektir.

https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5

 

kamu-kurum-memur-alim.jpg

BELEDİYE PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Adayların Java ve Kotlin dillerine hakim olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, uygulamadaki ek geliştirme ve iyileştirmeleri yapmak ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

Java uygulamaların Kotlin ile yeniden yazılması, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve geliştirmelerin testinin yapılması gerekiyor.

Temel seviyede OOP hakkında bilgi sahibi olmaları, kamusal haklardan mahrum olunmaması, düzenli çalışma alışkanlıklarının olması ve kodlama standartlarına hakim olmaları ayrıca askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

İstanbul iş ilanları kapsamında çalışmak isteyenlerin Tercihen JavaScript kütüphanelerine hakim olması, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve analitik bakış açısına sahip olmaları ayrıca sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları gerekiyor.

Kamu memur alımları için gerekli olan başvuruları yapacakların iletişim becerisi güçlü, takım çalışmasına yatkın olmaları, devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması ve geniş alan ağında kullanılan Firewall sisteminin yönetiminde tecrübeli olmaları gerekiyor.

Kamu Kurumuna 7362 TL Maaş İle Memur Alımı Gerçekleştirilecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın