Kamu Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık İş İlanları

Kamu Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık İş İlanları
Kamu Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık İş İlanları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KPSS şartı istenmeden memur alımı kapsamında İzmir Belediyesi İzenerji kurumu için başvuru yapmak isteyenlerin tercihen bayan olması gerekiyor.

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMAN ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Rehberlik personeli alımı son başvuru tarihi 23.10.2021 olarak bildirildi.

Psikolojik danışman memur alımı için başvuru düzenleyeceklerin aşağıda bulunan internet sitesi üstünde iş başvurusu yapılması gerekmekte.

www.izenerji.com.tr

KAMU PSİKOLOJİK DANIŞMAN ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Kamu memur alımı için çalışmak isteyenlerin gözlem gücü yüksek ve stres yönetme kabiliyetine sahip olmaları, Türk vatandaşı olması ve kriz yönetimi becerisine ve temsil yeteneğine sahip olmaları gerekmekte.

İzmir belediyesi memur alımı genelinde başvuru işlemlerinde bulunacak olanların kamusal haklardan mahrum olunmaması, yeni teknolojileri takip etme yeteneğine sahip olmaları gerekiyor.

Belediye personel alımı için resmi iş başvurusu yapacak adayların özgüveni yüksek ve aktif çalışma şartlarına uyumlu olmaları askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ve üniversitelerin alanları ile ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor.

 

ilanlar.jpg

 

Kamu iş ilanları dahilinde çalışmak isteyenlerin şikayet yönetimi yapabilmeleri, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve kurumsal risk kültürünün geliştirilmesini sağlamalı.

Bütün vatandaşların süreç akış şemaları, kanun, yönetmelik konularında bilgili olması, sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları ve Risk değerlendirme çalışması yapabilmeli.

Kamu Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık İş İlanları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın