Kamu Üniversitesi Lise Mezun 50 İşçi Alıyor

Kamu Üniversitesi Lise Mezun 50 İşçi Alıyor
Kamu Üniversitesi Lise Mezun 50 İşçi Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de yapılan açıklamada alınacak 50 personelin Daimi Kadroda 50 Hasta Bakımı ve Temizliği Personeli olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylar başvurularını ne zamana kadar yapabilecekler

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru işlemlerini 22 – 26 Şubat 2021 tarihleri arasında yapabileceklerdir.

Başvuru şekli ve yeri

Adaylar başvurularını, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresinden veya Alo 170 hattı üzerinden başvurularını yapacaklardır.

Adaylarda aranan ortak nitelikler

Türk vatandaşı olmak, Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş, 30 yaşından gün almamış olmak, Askerlik ile ilişiği olmamak, İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla, en az son bir yıldır Van İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. (Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.), Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak şartları aranmaktadır.

Hasta Bakımı ve Temizliği Personeli için aranan nitelikler (35 Personel)

Ortaöğretim kurumlarının sağlık hizmetleri alanının sağlık bakım teknisyenliği dalından mezun olmak, Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, İç ve Dış mekanda vardiyalı olarak çalışmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak şartları aranmaktadır.

Hasta Bakımı ve Temizliği Personeli için aranan nitelikler (15 Personel)

Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı bakımı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından birinden mezun olmak, Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, İç ve Dış mekanda vardiyalı olarak çalışmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak şartları aranmaktadır.

Kura çekimi ve sözlü sınavla ilgili bilgiler

Kura çekim işlemleri noter huzurunda 9 Mart 2021 Salı günü saat 14.00’da Üniversite Mühendislik

Fakültesi Amfisinde yapılacaktır. Kura tarihi, saati ve yeri ile ilgili herhangi bir değişiklik olması durumunda yeni kura bilgileri Üniversite internet sitesinde duyurulacaktır. Kura sonucu belirlenen adaylar internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

COVİD-19 salgınının Ülkemizde yayılımına ilişkin tedbirler kapsamında kura çekimine katılımcı kabul edilmeyecek olup kura çekim işlemleri Üniversitenin web sayfası duyurular bölümünden canlı olarak adaylarla youtube linki paylaşılacaktır.

Sözlü sınava alınacak asıl adayların listesi açık iş sayısının dört katı kura çekimi sonucu belirlenir. Kura ile ayrıca aynı sayıda yedek adayın isimlerini kapsayan bir liste oluşturulur.

Başvuru kılavuzu.

Kamu Üniversitesi Lise Mezun 50 İşçi Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın