Kamu Üniversitesi Sınavsız 10 Büro Personeli Alımı Yapacak

Kamu Üniversitesi Sınavsız 10 Büro Personeli Alımı Yapacak
Kamu Üniversitesi Sınavsız 10 Büro Personeli Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de yapılan açıklamaya göre alınacak 10 personelin Büro Personeli olarak üniversite bünyesinde görev yapacağı belirtiliyor.

Adaylarda aranan genel nitelikler

657 sayılı Devlet memurları Kanunun 48 ici maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak, 2018 yılı KPSS sınavında B grubunda KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak, 657 Sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak şartları aranmaktadır.

Başvuracak adayların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacaktır.

Adaylardan istenen belgeler

Başvuru formu (Kurum internet sayfasından doldurulacaktır), 20188 KPSS B Grubu sınav sonuç belgesi, Diploma veya geçici mezuniyet belgesi (e-devlet üzerinden alınan belge de sisteme yüklenebilir), Nüfus cüzdan fotokopisi (e-devlet üzerinden alınan belge de sisteme yüklenebilir), Adli sicil kaydı (e-devlet üzerinden alınan belge de sisteme yüklenebilir) ve SGK hizmet dökümü, sertifika vs belgeler istenmektedir.

Başvuru şekli ve zamanı

Müracaatlar, ilanın resmi gazetede yayımlandığı günü (26 Haziran 2020) izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Üniversite web adresinden online başvuru şeklinde yapılacaktır.

Adaylar başvurularını 26 Haziran 2020 tarihinden 10 Temmuz 2020 tarihi saat 17:00’a kadar kurum internet sitesi üzerinden Online olarak yapacaklardır.

Şahsen veya posta yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuru kılavuzu.

Kamu Üniversitesi Sınavsız 10 Büro Personeli Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın