Kamu Üniversitesi Sınavsız 5 Büro Personeli Alım İlanı Açıklandı

Kamu Üniversitesi Sınavsız 5 Büro Personeli Alım İlanı Açıklandı
Kamu Üniversitesi Sınavsız 5 Büro Personeli Alım İlanı Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana göre alınacak 5 personelin 1 Büro Personeli, 2 Tekniker ve 2 Teknisyen olarak kurum bünyesinde görevlendirileceği belirtiliyor.

Adaylar başvurularını ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günü (11 Aralık 2020) izleyen 15 gün içinde (25 Aralık 2020 saat 17:00’ kadar) kurum internet sitesi üzerinden online olarak yapacaklardır. 

Adaylarda aranan ortak nitelikler

Başvuracak adayların yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, İstenilen puan türünden en az 60 ve üzerinde puan almış olmak, Adayın başvurduğu unvan niteliğine göre KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak, Lise mezunları için 2018 KPSSP94, önlisans mezunları için 2020 KPSSP93 puan türü esas alınacaktır şartları aranmaktadır.

Büro Personeli İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama önlisans programlarının birinden mezun olmak ve 2020 KPSSP93 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak.

Tekniker İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojileri, Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri önlisans programlarının birinden mezun olmak ve 2020 KPSSP93 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak.

Tekniker İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Makine, İş Makineleri, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Termik Santral Makineleri, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak ve 2020 KPSSP93 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak.

Teknisyen İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı – Endüstriyel Elektronik Dalından mezun olmak ve 2018 KPSSP94 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak.

Teknisyen İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Ortaöğretim Kurumlarının Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarından mezun olmak ve 2018 KPSSP94 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak.

Başvuru kılavuzu.

Kamu Üniversitesi Sınavsız 5 Büro Personeli Alım İlanı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın