Yüksek Seçim Kuruluna 15 Kamu Personeli Alımı Yapılacak

Yüksek Seçim Kuruluna 15 Kamu Personeli Alımı Yapılacak
Yüksek Seçim Kuruluna 15 Kamu Personeli Alımı Yapılacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Küçük tarafından yapılan açıklamada alınacak 15 personelin Seçim Uzman Yardımcısı olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylar 16 – 23 Aralık (Saat 17:00’a kadar) 2020 tarihleri arasında kurum internet adresinde yer alan “Başvuru Formu” eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır.

Adaylarda aranan ortak nitelikler

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde yer alan genel şartları taşımak, En az dört yıllık lisans eğitimi veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri veya bunlara denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt içi veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından birisinden mezun olmak, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca 2019 ve 2020 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS P4 veya KPSS P5 türlerinden en az 70 puan almış olmak, Giriş (sözlü) sınavının açıldığı yılın Ocak ayının birinci günü (1 Ocak 2020) itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olması (1 Ocak 1985 tarihinde veya bu tarihten sonra doğmuş olmak) veya 7062 sayılı Yüksek Seçim Kurulunun Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunun Geçici 1. maddesinin 9. fıkrası gereğince Kurulun Merkez ve Taşra kadrolarında görev yapan personelin, diğer şartları taşımaları kaydıyla sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü (1 Ocak 2020) itibarıyla 45 (kırk beş) yaşını doldurmamış (1 Ocak 1975 tarihinde veya bu tarihten sonra doğmuş olmak) olmak ve Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığının bulunmamak şartları aranmaktadır.

Başvuru kılavuzu.

Yüksek Seçim Kuruluna 15 Kamu Personeli Alımı Yapılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın