Kayseri Büyükşehir Belediyesi KPSS 65 Zabıta Memuru Alımı Duyurusu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KPSS 65 Zabıta Memuru Alımı Duyurusu
Kayseri Büyükşehir Belediyesi KPSS 65 Zabıta Memuru Alımı Duyurusu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Melikgazi Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere boş kontenjanlara Zabıta memuru alınacaktır.

Adaylar da Aranan Genel Şartlar

T.C vatandaşı olma, Kamusal haklarından mahrum olmama, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkum olmamış olma,  Erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmama, görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya zihinsel engeli bulunmama, Başvuru kılavuzunda yer alan tabloda aranan özel şartları taşıma ve hangi kadroya başvuru yapacağına dair dilekçe verme şartları ile 2 personel alımı yapılacaktır.

Adaylarda Aranan Özel Şartlar

KPSS en az 65puanalmış olma, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlardan disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmama, erkeklerde en az 1.70 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olma, boyun1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında 10 kilogramdan fazla fark bulunmaması,  en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli Ve Yeri

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar İstenilen belgeler ile birlikte Melikgazi Belediyesi İletişim Merkezi Hunat Mahallesi, Nuh Naci Yazgan Caddesi No:38 Melikgazi/KAYSERİ adresine şahsen müracaatlarını gerçekleştire bileceklerdir.

Başvuru Tarihi

Başvuru yapacak adaylar için Başvurular 26 Mayıs 2021 tarihinde başlayacak olup en geç başvurular 10 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirile bilinecektir.

İlan metni.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KPSS 65 Zabıta Memuru Alımı Duyurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın