Kırıkkale Bahşılı Belediyesi Personel Alımı Yayımladı

Kırıkkale Bahşılı Belediyesi Personel Alımı Yayımladı
Kırıkkale Bahşılı Belediyesi Personel Alımı Yayımladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel yönetimler memur, personel ve işçi alım ilanlarına hız kesmeden devam etmektedirler. Bu ilanlar Kırıkkale ili Bahşılı ilçesi belediye başkanlığı da katılmaktadır. Yayımlanan ilanda 1 adet itfaiye eri ve 1 adet teknisyen alınacağı duyuruldu. Alım ile ilgili özel ve genel şartlar ile kadro niteliklerinin gerektirdiği koşullar ilan ile ortaya konulmaktadır.

İlan edilen 1 adet itfaiye eri için herhangi bir 4 yıllık fakülte mezunu olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve 2018 lisans KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartı aranmaktadır.

İlanda bulunan 1 adet teknisyen için lise mezunu olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve 2018 lise KPSSP94 puan türünde en az 63 puan almış olmak gerekmektedir.
İlanda belirlenen kadrolar cinsiyet ayrımı olmaksızın başvurulara açıktır. Yine ilan için erkek adaylarda askerlik durumunun olmaması ve bütün adaylar için görevini yapmaya engel sağlık durumlarının bulunmaması gibi genel şartlar belirlenmiştir.

İlanda bulunan 1 adet itfaiye eri için adaylarda boy ve kilo kısıtı aranmaktadır. Erkek adaylar için en az 1.67 metre ve kadın adaylar için en az 1.60 metre boy aranmaktadır. Adayların boylarının son iki rakamı ile kilolarının rakamları arasında en fazla 10 fark bulunmalıdır. Yine bütün adaylarda 30 yaşını doldurmamış olmak şartı da aranmaktadır.

Başvurular 24 eylül ile 28 eylül arasında mesai bitimine kadar şahsen ve posta yolu ile Bahşılı belediye başkanlığına yapılacaktır. İtfaiye eri için başvurular sadece şahsen yapılacak olup boy ve kilo oranı ölçümü Bahşılı belediye başkanlığı hizmet binasında yapılacaktır.

Başvuru esnasında adaylardan belediye internet sitesi üzerinden temin edilecek form ile nüfus cüzdanı, diploma, KPSS sınav sonucu, sürücü belgeleri, 2 adet biyometrik fotoğraf, erkek adaylar için askerlik durum beyanı ve bütün adaylar için sağlık durum beyanı ve hangi kadro için başvurulduğuna dair dilekçe örneği verilecektir. Kırıkkale ili Bahşılı belediye başkanlığı duyurusudur.

Başvuru kılavuzu

Kırıkkale Bahşılı Belediyesi Personel Alımı Yayımladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın