Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alım Başvuruları Devam Ediyor

Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alım Başvuruları Devam Ediyor
Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alım Başvuruları Devam Ediyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yayımlanan Şişli belediye personel ilanı başvuruları 17 ağustos 2020 tarihinde başlamış olup 1 ekim 2020 mesai saati bitimi ile sona erecektir. Başvurular şahsen Şişli belediyesi insan kaynakları ve eğitim müdürlüğüne yapılacaktır. İlanda 25 adet zabıta memuru kadrosuna yer verilmiştir. Bu kadrolarda aranan özellikler genel ve özel olarak sınıflandırılmıştır.

İlana genel başvuru koşulları:

Genel başvuru koşulları devlet memurları kanunun 48. Maddesinin (A) bendini kapsamakla birlikte, adayların görevlerini devamlı yapmalarına engel olacak herhangi bir sağlık problemlerinin olmaması, erkek adaylar için askerlik durumunun bulunmamasını da kapsamaktadır. Bununla birlikte ilan edilen kadro niteliklerinin karşılanması gerekmektedir.

Kadro nitelikleri ve aranan koşullar şu şekildedir:

Zabıta memurlarının 3 adedi için 4 yıllık eğitim veren fakültelerin inşaat mühendisliği ve mimarlık bölümlerinden mezun olma ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartları aranmaktadır.

Gıda mühendisliği fakülte mezunları için de 3 adet zabıta memuru kadrosu ayrılmış olup yine en az B sınıfı sürücü belgesi istenmektedir.

Herhangi bir fakülte mezunları için 11 adet kadro ayrılmış olup bu kadrolardan 4 adedinde A2 sınıfı sürücü belgesi, 5 adedinde C düzeyi İngilizce yabancı dil sınav puanı ve en az B sınıfı sürücü belgesi ve 2 adedinde ise C düzeyi Arapça yabancı dil sınav puanı ve yine en az B sınıfı sürücü belgesi koşulları aranmaktadır.

İlan edilen zabıta memuru kadroları için 5 adedinde ise 4 yıllık eğitim veren beden eğitimi ve spor öğretmenliği, antrenörlük eğitimi, spor yöneticiliği veya rekreasyon bölümlerinden mezun olma ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma koşulları aranmaktadır.
Ziraat mühendisliği mezunu olan ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olanlar için de 3 adet zabıta memuru kadrosu ayrılmıştır.

Bütün zabıta memuru kadrolarına başvuru için 2018 yılı KPSS lisans düzeyinde en az 65 puan alınmış olması gerekmektedir.

Başvuru için boy ve kilo koşulları da aranmaktadır. Erkek adaylar için en az 1.67 metre ve kadın adaylar için en az 1.60 metre boy aranmaktadır. Adayların boylarının son iki rakamı ile kilolarının rakamları arasında en fazla 10 fark bulunmalıdır. Yine bütün adaylarda 30 yaşını doldurmamış olmak şartı da aranmaktadır. Şişli belediye başkanlığı ilanıdır.

Başvuru kılavuzu
 

Şişli Belediye Başkanlığı Personel Alım Başvuruları Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın