KPSS 65 Puanla Kadrolu Memur Alımı Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

KPSS 65 Puanla Kadrolu Memur Alımı Başvuru Kılavuzu Yayımlandı
KPSS 65 Puanla Kadrolu Memur Alımı Başvuru Kılavuzu Yayımlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beykoz Belediyesine kadrolu 18 memur alımı için başvuru kılavuzu yayımlandı. 657 DMK kapsamında Genel İdari Hizmetler GİH sınıfına kadrolu statüde olacak memur alımlarına dair tüm detayları, başvuru kontenjanlarını, KPSS şartlarını, mezuniyetleri ve başvuru sürecini bu haberimizde tüm ayrıntılarıyla hazırladık.

Başvuru Süreci

Adaylar Belediye personel alımı için başvurularını şahsen veya posta ile yapabileceklerdir. Başvurular internet üzerinden de yapılabilirken, gerekli başvuru dokümanlarına haberimizin en altında yer alan “Başvuru Kılavuzu” bağlantısından direkt ulaşabilirsiniz. Başvurular 5-19 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru Kontenjanları

Beykoz Belediyesi’ne 2 veznedar, 3 memur, 8 VHKİ ile 5 Bilgisayar İşletmeni olmak üzere 18 kadroya GİH sınıfı kamu personeli alımları yapılacaktır.

KPSS şartı

Başvurular için önlisans ve lisans alanlarında 2020 KPSS’den KPSSP3 ve KPSSP93 puan türlerinden en az 65 puan şartı aranıyor.

Genel ve Özel Başvuru Şartları

Beykoz Belediyesine başvuru yapacakların 657 DMK’da yer alan kamuya memur alımlarında istenen genel başvuru şartlarına haiz olması gerekmektedir. Bunlar T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, cezai hükümler gibi hususlardır. Öte yandan başvuru özel şartlarında Bilgisayar İşletmeni ve VHKİ alımları için MEN onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası şartı aranıyor.

Mezuniyet şartları

Veznedar alımı için Borsa ve Finans, Para ve Sermaye Yönetimi, Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası, Finans, Finans ve Muhasebe, Emtia Borsası, Sermaye Piyasası ve Borsa, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulama, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları önlisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

Memur alımı için Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası ilişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası ilişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları, Toplumsal ve Siyasal Bilimler lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı için Herhangi bir lisans programından mezun olmak gerekiyor.

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı için Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

Bilgisayar İşletmeni alımı için Maliye, Muhasebe ve Maliye, Maliye-Muhasebe, Ç alışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Çalışma Ekonomisi lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

Bilgisayar İşletmeni alımı için Matematik ve İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Ekonometri lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

Başvuru Kılavuzu.

KPSS 65 Puanla Kadrolu Memur Alımı Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın