Kripto Para Piyasasına Büyük İlgi

Kripto Para Piyasasına Büyük İlgi
Kripto Para Piyasasına Büyük İlgi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde kripto para piyasasında hem büyük bir hareketlilik hem de gelecek açısından büyük bir yükseliş beklentisi görülüyor. Son 10 günde bazı kripto paralarda yüzde 50 ile 70 arasında değişten yükselişler görülüyor.

Ekonomi uzmanları dolarda yaşanan hareketsizlik, faiz oranlarının enflasyon karşısında ekside olması, Dolar alım satım işlemlerinde ki yüksek oranda komisyon ve vergilerin olması, pamdemi sürecinde Borsa İstanbul’un riskli bir dönemde olması vatandaşların kripto para piyasasına olan ilgisinin artmasına neden oluyor. Borsa İstanbul’da son bahar aylarında beklenen corona virüs 2. Dalgası nedeniyle yatırımcılar uzun ve orta vadeli yatırım yapmaktan kaçınmasıyla birlikte kripto para birimleri ön plana çıkıyor.

Kripto Para Piyasasında Boğa Piyasası Beklentisi

Kripto para piyasasında son dönemde yaşanan hareketliliğin altında yatan temel neden ise piyasanın boğa piyasası etkisine gireceği beklentisinin artması oluyor. Kripto para piyasasında olası bir boğa piyasasına girilmesi halinde yükseliş yönünde uzun soluklu bir ralli yaşanması muhtemel görünüyor. Bu nedenle birçok vatandaşımız kripto para piyasasında pozisyon aldıkları görünüyor. Kripto para piyasasının vergiden muaf olması, son derece güvenlikli olması ve pandemi sürecinde güvenli bir liman olarak görülmesi nedeniyle son dönemde oldukça popüler bir hale geldiği görülüyor. Kripto para piyasasında ki hareketlenmenin 10 gün içerisinde oldukça artacağı ve Ağustos ayı ile birlikte büyük bir artışın yaşanacağı ön görülüyor.

Kısa Sürede Yüksek Kazanç Elde Etme Fırsatı

Ülkemizde son dönemde başta Bitcoin olmak üzere kripto para piyasasına büyük ilgi olmasının altında kısa sürelerde çok yüksek kazançlar elde etme şansının olması bulunuyor. Son bir haftada Cardona gibi önemli kripto para birimlerinin önemli ölçüde kazanç sağladığı görüldü. 0,54 seviyelerinde haftaya başlayan Cardona’nın bir haftada 0,90 seviyelerine kadar çıktığı görüldü. Ülkemizde faizlerin enflasyon oranına göre ekside kalması, döviz fiyatlarının 15 gündür yerinde sayması yatırımcıların kripto para piyasasına olan iştahının artmasına neden oluyor.

Kripto Para Piyasasına Büyük İlgi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın