Kültür ve Turizm Bakanlığı 16 Kamu Personeli Alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı 16 Kamu Personeli Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 16 Kamu Personeli Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kültür ve Turizm Bakanlığı ‘ne bağlı faaliyet gösteren Vakıflar Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar kapsamında ayrıntıları aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam 16 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

Başvurular, 24 Ağustos 2020 – 04 Eylül 2020 tarihleri arasında Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan “Başvuru Formu” doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır. Adayların başvuru esnasında fotoğraf, öğrenim belgesi, 2018 KPSS sonuç belgesi, adli sicil kaydı, askerlik durum belgesi (erkek adaylar için) ile avukatlık ruhsatnamesini (avukat başvuruları için) sisteme eksiksiz olarak yüklemeleri gerekmektedir.

Sadece internetten yapılan başvurular geçerli olup, ilanda belirtilen şartları taşımayan başvurular ile şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar, başvuru sırasında sadece bir unvan ve bir birimi tercih edebilecektir. Birden fazla unvan ve birimi tercih eden adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. İşe alınacak adaylar, yerleştirme sonuçlarının kendilerine duyurulduğu tarihten itibaren işe başlamak için istenecek belgeleri tamamlayarak, belirlenecek süre içerisinde Genel Müdürlük Personel Daire Başkanlığına teslim edeceklerdir.

Başvuru şartları

En az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin tabloda yer alan ilgili bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak, Avukat pozisyonuna başvuracaklar için; başvuru tarihinin son günü itibarıyla avukatlık ruhsatına haiz olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru kılavuzu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 16 Kamu Personeli Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın