Kültür ve Turizm Bakanlığı 3 Büro İşçisi Alımı İŞKUR’da

Kültür ve Turizm Bakanlığı 3 Büro İşçisi Alımı İŞKUR’da
Kültür ve Turizm Bakanlığı 3 Büro İşçisi Alımı İŞKUR’da
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada alınacak 3 personelin Büro İşçisi olarak Bakanlık bünyesinde görevlendirileceğini belirtti.

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Önlisans ve lisans eğitim düzeyindeki eski hükümlü ve/veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi ilanlarına başvurularda alt puan barajı aranmamakla birlikte, başvuracak kişilerin KPSS’ye girmiş olmaları gereklidir.

Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları ilana işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar.

Büro İşçisi için aranan nitelikler (Sadece Eski Hükümlü/TMY olanlar başvurabilir)

18 ila 35 yaş arasında olmak, En az ve en fazla Önlisans mezunu olmak ve Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) KPSSP93 puan türünden en az 1 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Türkiye İş Kurumundan gelen listeye göre Kurumumuzda yapılacak olan sözlü sınav/mülakat sonucuna göre istihdam gerçekleştirilecek olup, sözlü sınav/mülakata ilişkin duyurular kurum internet sitesinden duyurular adresinde ilan edilecektir. 

Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup, ayrıca ilgililerin adreslerine posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır.

Sözlü mülakata girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihlerinde sınava katılmayan adaylar sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

Sözlü mülakatta tüm adaylar 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilecek olup, 70 puanın altında not alanlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
    
Adaylar için son başvuru tarihi 6 Temmuz 2020’dir.

Adaylar için İŞKUR ilan numarası 00005563174’tür.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 3 Büro İşçisi Alımı İŞKUR’da

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın