MEB 750 Soruluk Yeni Destek Paketi Yayınladı

MEB 750 Soruluk Yeni Destek Paketi Yayınladı
MEB 750 Soruluk Yeni Destek Paketi Yayınladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her Sınıf Seviyesinden Sorular Yer Aldı

Bu sene YKS’ye girecek olan öğrenciler okulların uzaktan eğitimle devam etmesinden ötürü endişe duyuyorlar. Geleceklerini doğrudan etkileyen böyle bir sınava hazırlandıkları süreçte MEB destek olmak amacıyla bazı girişimlerde bulunuyor.

Bakan Selçuk YKS sınavında lisedeki her sınıf düzeyinden sadece ilk dönem konularından sorumlu olunacağını açıklamıştı. Öğrencilerin konuları ve soru tiplerini görebilmesi için de ilk etapta 490 soruluk soru destek paketi yayımlandı. Bu paket 9 Nisan’da yayınlanmıştı. Öğrencilerin ve velilerin olumlu dönüşleri ile yeni soru destek paketleri yayınlanmaya devam etti.

Son Paket Bugün Yayınlandı

27 Nisan’daki ikinci pakette 750 soru ve 8 Mayıs’taki üçüncü pakette 750 soru yer almıştı. Bugün ise yine 750 soruluk dördüncü paket yayınlandı. Öğrenciler bu paketlerin tamamını Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün web sitesi üzerinden indirebilecektir.

Hazırlanan bu soru destek paketleri ile öğrencilerin sınavda çıkacak olan sorulara aşina olmaları sağlanıyor. Aynı zamanda öğrenciler ikinci dönemden soru gelmeyeceğine emin oluyor. Tekrar testleri yaparak başarı seviyelerini görebiliyor ve eksik kaldıkları noktaları telafi edebiliyorlar. Milyonlarca öğrencinin eve kapanarak sınava hazırlandığı şu dönemde ilaç gibi gelen sorular sayesinde öğrenciler kendisine daha çok güvenebiliyor.

MEB 750 Soruluk Yeni Destek Paketi Yayınladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın