Mersin Büyükşehir Yüksek Maaş 25 Memur Alımları

Mersin Büyükşehir Yüksek Maaş 25 Memur Alımları
Mersin Büyükşehir Yüksek Maaş 25 Memur Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanlığının yayınlamış olduğu ilana göre Bünyesinde hizmet vermek üzere 9 farklı nitelikte 25 memur alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru yapacak adaylar için alımı yapılacak unvanlar 1 Adet Halkla İlişkiler Memuru, 4 İktisat Mezunu Memur, 5 Bilgisayar İşletmeni, 2 Harita Mühendisi, 1 Bilgisayar Mühendisi, 1 Makine Mühendisi, 1 Elektrik Elektronik Mühendisi, 4 İnşaat Mühendisi ve 1 Adet Orman Mühendisi olmak üzere toplamda 25 personel alımı yapılacak.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvur yapmak isteyen adaylar şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile MESKİ Genel Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Zeytinlibahçe Cad. No:99 Akdeniz/MERSİN adresine müracaatlarını gerçekleştire bileceklerdir.

Başvuru Tarihleri

Başvuru Yapacak adaylar için başvurular 2 Ağustos 2021 Tarihinde başlayacak olup en geç başvurular 6 Ağustos 2021 tarihinde sona erecektir.

Adaylarda Aranan Özel Şartlar

Mesleğin gerektirdiği öğrenim şartını taşıma, Ön Lisans 2020-KPSSP93 ve Lisans 2020-KPSSP3 türünde Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 75 puan almış olma, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olma, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olma, Mühendis kadrolarına başvuracak adaylar için en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartları gerekmektedir.

İlan metni.

Mersin Büyükşehir Yüksek Maaş 25 Memur Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın