Milyonlarca Lise MYO Lisans Mezununa Merkezi Atamada Yüksek Kontenjan

Milyonlarca Lise MYO Lisans Mezununa Merkezi Atamada Yüksek Kontenjan
Milyonlarca Lise MYO Lisans Mezununa Merkezi Atamada Yüksek Kontenjan
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu personeli sözleşmeli, kadrolu kamu personeli alımları kapsamında milyonlarca LİSE, ÖNLİSANS ve LİSANS mezunu aday mevcut KPSS puanları ile atanmak istiyor. Özellikle kamuda istihdamın son senelerde azaldığı düşünüldüğünde KPSS adayları merkezi atamada yüksek kontenjanları tekrar görmek istiyor.

Mülakatsız kadrolu atama

Merkezi atamaların en önemli olan özelliği kadrolu statüde ve özellikle MÜLAKATSIZ olmasıdır. Adaylar mülakat engeline karşı en temiz ve net atamanın merkezi atamada KPSS puan üstünlüğünün kullanılarak yapılması olarak görüyor.

Mülakatlı atamalar

Merkezi atamaların haricinde diğer bütün kurum ve kuruluşları gerek sözleşmeli kamu personeli alımlarında gerekse kadrolu kamu personeli ve işçi alımlarında mülakat koşulu da koymaktadırlar. Adaylar da gerek mülakatın liyakatten uzak olduğunu gerekse somut ve kesin bir ölçme aracı olmadığı için kamuda olmasının doğru olmadığını düşünmektedirler.

Merkezi atamada en az 20 000 kadro

Evet KPSS 2021/2 atamasında neden 20 000 hatta çok daha fazla kadro olmasın. Tüm atamalar yalnızca merkezi atamada tek seferde yapılacak olsa değil 20 000 bu sayıların kat be katı atamalar kolaylıkla ve liyakatle yapılabilir.

Mülakat ve KPSS puanı hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

KPSS merkezi ataması ile kamu personeli alımları mı daha yerinde yoksa mülakatla yapılan memur alımları mı? Çoğumuzun cevabı tabiî ki KADROLU, MÜLAKATSIZ ve MERKEZİ ATAMA olacaktır. Bu kapsamda KPSS merkezi atamada yüksek kontenjan bekleyen adaylar taleplerini ve yorumlarını bu haberimize yazabilir ve paylaşabilir.

Milyonlarca Lise MYO Lisans Mezununa Merkezi Atamada Yüksek Kontenjan

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın