Muğla Bodrum Belediyesi Personel Alım İlanı Açıklandı

Muğla Bodrum Belediyesi Personel Alım İlanı Açıklandı
Muğla Bodrum Belediyesi Personel Alım İlanı Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla Bodrum belediyesi 25 adet zabıta memuru alım ilanı yayımlanmıştır. Yayımlanan ilana göre başvuracak adayların eğitim düzeyinden boy ve kilo oranına kadar özel ve genel detaylara yer verilmiştir.

Başvuru için gereken ilk detay:

Muğla Bodrum belediyesi 25 adet zabıta memuru alımı için başvuracak adayların herhangi bir fakülte düzeyinde bölüm mezunu olmaları ve bununla birlikte en az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmaları istenmektedir. ilana başvuru için herhangi cinsiyet ayrımı yapılmamıştır. Yine birçok ilanda olduğu gibi KPSS puan kısıtına yer verilmiştir. Adayın 2018 KPSS lisanstan P3 puan düzeyinde en az 70 puan alması gerekmektedir.

Başvuru için gerekli olan genel detaylar:

Muğla Bodrum belediyesi 25 adet zabıta memuru alımı başvurularında da diğer memur alımlarında belirlenen 657 sayılı devlet memurları kanunu hükümleri aranmaktadır. Bununla birlikte erkek adaylar için askerlikle ilgilerinin bulunmaması, askerlik çağına gelmemiş olma ya da askerliğini tescil ettirmiş olma şartları aranmaktadır. Başvuruda bulunacak adayın görevini devamlı yapmasına engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık durumunun bulunmaması istenmektedir. 

Başvuru için belirlenen özel detaylar:

ilanda yayımlanan zabıta memurluğu şartlarını taşıyan adayların var ise daha evvel çalışmış oldukları kamu kurum ya da kuruluşlarından disiplin veya ahlaki nedenlerle işten çıkarılmamış olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte başvuracak erkek adaylarda en az 1.67 metre, başvuracak kadın adaylarda ise en az 1.60 metre boy şartı aranmaktadır. Adayların boylarının son iki rakamı ile kiloları arasında en fazla 10 fark bulunması gerekmektedir. Yine adaylardan 30 yaşını doldurmamış olanlar başvurabileceklerdir.

Başvuru için belirlenen belgeler:

Muğla Bodrum belediyesi 25 adet zabıta memuru alımı başvurularında adaylardan bodrum belediyesi internet sitesinde yer alan başvuru formunun doldurulması istenmektedir. Temin edilecek olan bu form ile birlikte adaylar nüfus cüzdanı, diploma ve mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi, en az B sınıfı sürücü belgesi istenmektedir. Bunlara ek olarak adaylardan görevini yapmasına herhangi bir engelinin bulunmadığına dair yazılı beyanı da alınacaktır. Yine erkek adaylardan askerlik durumu ile ilgili yazılı beyan alınacaktır. Adaylardan 6 aylık 3 adet fotoğraf ta istenmektedir.

Başvurular 12 ekim ile 16 ekim arasında mesai bitimine kadar şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Posta da meydana gelecek sıkıntılardan aday sorumludur. Muğla Bodrum belediyesi alım duyurusudur.

Başvuru kılavuzu

Muğla Bodrum Belediyesi Personel Alım İlanı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın