OGM İşçi Alımı Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

OGM İşçi Alımı Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak
OGM İşçi Alımı Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orman Genel Müdürlüğü 2083 adet işçi alımı kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağını bildirdi. 2021 İŞKUR Orman Genel sorgulaması için kura bilgilerine göre takip ve başvurular tamamlanacaktır. Hazırlıklarını tamamlayan adaylar kura sonuçlarını sorgulayabilir.

OGM Kura Çekimi Ne Zaman?

Ogm kura çekimi 29.06.2021-04.07.2021 tarihleri arasında yapılacak ve net tarihle alakalı güncel değişimleri www.ogm.gov.tr adresi üzerinden temin edebilirsiniz. İnternet sitesinde yayımlanan bilgiler kapsamında kura harici durumlar da değerlendirilmektedir. Sözlü ve uygulamalı sınav kapsamları, adaylardan istenen evrak ve teslim sürelerini verilen adres üzerinden takip edebilirsiniz.

OGM işçi Alımı Kura Sonuç Sorgulama Nasıl Yapılır?

OGM işçi alımı kura sonuçları birçok kişinin son günlerde merak ettiği bir konudur. Yapılacak alımlar yüzlerce kişiyi ilgilendirdiği için www.ogm.gov.tr internet adresinden sonuca ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde başvuru sürecinde gereken bilgiler gibi sonuçları da buradan bulabilirsiniz. 2080 geçici, 3’ü daimi alımlarda İŞKUR yanılgısına düşmemek gerekiyor. Sonuçların açıklanması ardından taşra teşkilatında istihdam yapılması bekleniyor.

Başvurular Hangi Şehirlerden Yapılıyor? 

OGM kura başvuruları için şehirlere göre  bir değerlendirme yapılmaktadır. Adana Amasya Ankara Antalya gibi illere göre başvuru süreçlerini ve linklerini kurumun kendi sitesi üzerinde bulabilirsiniz.  Yapılan işlemlerin takiplerini de bu alandan kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Güncellemeler ve ilana dair yeni duyuruları takipte kalmanız önerilir.

OGM İşçi Alımı Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın