Öğretmenlere 5 Yıl İçin 5.620 TL Promosyon Verilecek

Öğretmenlere 5 Yıl İçin 5.620 TL Promosyon Verilecek
Öğretmenlere 5 Yıl İçin 5.620 TL Promosyon Verilecek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu çalışanlarına ve emeklilere maaş aldıkları bankalar tarafından kurumlar ile yapılan anlaşma sonucunda promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Memurların alacakları promosyonlar yapılan anlaşmaya bağlı olarak yıl ve miktar bazında değişiklik göstermektedir. Örneğin kimi kurumlar bankalarla yıllık, üç yıllık yada beş yıllık anlaşmalar imzalamakta ve karşılığında alınan promosyon miktarı da değişmektedir.

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde yapılan Maaş Promosyon ihalesini en yüksek teklifi veren Ziraat Bankası kazandı ve Öğretmenlere 5 yıl için 5.620 TL ödemeyi kabul etti.

Yetkili sendika, kurum ve banka temsilcilerinin beraber katıldıkları açık arttırma usulü ihalede Başiskele ilçesinde rekor denecek bir rakama imza atıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 12 Ocak tarihinde gerçekleşen maaş promosyon ihalesine İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil AKKAYA başkanlığında Şube Müdürü Müjdat YÜKSEL, Yetkili Sendika İlçe Temsilcisi Zeynel Abidin KAYIŞ ve banka temsilcileri katıldı.

Konu ile ilgili konuşan Zeynel Abidin KAYIŞ Süreçte tüm sendikalarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını ve bundan önceki dönemde 3 yıllığına öğretmenlere 1760 tl Maaş promosyn anlaşması imzalanmışken bu ihalede 5 yıllığına 5 bin 620 TL lik bir kazanım elde ettiklerini, emek veren herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Yapılan bu anlaşmayla beraber Öğretmenler 5 yıllık anlaşma için 5 bin 620 TL promosyon ödemesi alacaklar. Promosyon ödemeleri tek seferde şubat ayı içerisinde Öğretmenlerin hesaplarına yatırılacak.

Öğretmenlere 5 Yıl İçin 5.620 TL Promosyon Verilecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın