Onsekiz Mart Üniversitesi 40 Kamu Personeli Alacak

Onsekiz Mart Üniversitesi 40 Kamu Personeli Alacak
Onsekiz Mart Üniversitesi 40 Kamu Personeli Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamuya personel alımları kapsamında ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Yayınlanan son kamu personeli alımı ilanına göre Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tarafından kamu personeli temin edileceği açıklandı.

Rektörlüğün yayınladığı ilana göre 3 Farklı nitelikte istihdam edilmek üzere toplamda 40 adet kamu personeli alımı yapılacak.

Alımı Yapılacak Nitelikler

3 Adet Temizlik Görevlisi, 2 adet Güvenlik görevlisi, 2 adet Özel Güvenlik Görevlisi, 10 hasta bakıcı ve 20 adet Hasta ve yaşlı bakım elemanı olmak üzere toplamda 40 adet kamu personeli alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapacak adaylar için başvurular İŞKUR resmi sitesi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Başvurular belirtilen tarihler dışında yapılmayacaktır. Müracaatlar il şube müdürlüklerine de gerçekleştirile bilecektir.

Müracaat Tarihleri

Müracaatlarını gerçekleştirecek adaylar için müracaatlar bu gün itibari ile alınmaya başlamış olup en geç başvurular 2 Temmuz 2021 tarihinde mesai saatleri içerisinde gerçekleştirile bilecektir.

Başvuru Özel Şartları

Temizlik Personeli: Engelli personel alımı yapılacağı için Sağlık kurulu raporuyla belgelendirme, En az 18 yaşını tamamlamış olma, En az ilköğretim mezunu olma, 35 yaşından gün almamış olma ve en çok lisans mezunu olma şartları aranmaktadır.

Özel Güvenlik Görevlisi: En az 18 yaşını tamamlamış, en fazla 35 yaşından gün almamış olma, olmak, Vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmama Özel Güvenlik belgesine sahip olma, Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl sağlığı ile ilgili engeli bulunmamak, Erkeklerde 175 cm’den, kadınlarda 165 cm’den kısa boylu olmama şartları aranmaktadır.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı: En az 18 yaşını tamamlamış, en fazla 35 yaşından gün almamış olma, engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanında ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olma şartları aranmaktadır.

İlan metni.

Onsekiz Mart Üniversitesi 40 Kamu Personeli Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın