Pamukkale Üniversitesi 253 Sağlık Personeli Alımı

Pamukkale Üniversitesi 253 Sağlık Personeli Alımı
Pamukkale Üniversitesi 253 Sağlık Personeli Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pamukkale Üniversitesi yaptığı açıklamada alınacak 253 personelin 184 Hemşire, 10 Röntgen Teknisyeni, 19 Diğer Sağlık Personeli, 29 Sağlık Teknikeri, 1 Psikolog, 1 Diyetisyen, 5 Laborant ve 4 Eczacı olarak Üniversite Hastanesinde görevlendirileceğini belirtti.

Adaylarda aranan nitelikler

Türk vatandaşı olmak, 657 sayılı Kanununun 48 inci maddesindeki genel şartları taşımak, 657 sayılı kanunun 53. Madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak, Çeşitli KHK ile görevden atılmamış olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Erkek adaylar için askerlik şartı aranmamaktadır, Nöbet usulü çalışmaya engel durumu olmamak, 2018 yılı KPSS (B) grubu (KPSS(P3), KPSS (P93), KPSS(P94)) sınav sonuç belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Ayrıca adaylarda; Hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri durumunda fesih tarihinden itibaren 1 yıl geçmiş olmak ve Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları aranmaktadır.

Online başvuruda istenen belgeler

Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi (aslı gibidir onaylı sureti veya karekodlu E Devlet çıktısı) istenmektedir.

Başvuru şekli, zamanı ve yeri

Başvurular, ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren (22 Mayıs 2020) 10 (on) gün içinde Üniversitenin internet adresinden online olarak yapılacaktır. Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Atanmaya hak kazanan adayların listesi başvuru bitim tarihinden 15 (On beş) iş günü sonra kurum internet sitesinde ilan edilecektir.

Önemli; Kurum tarafından Resmi gazeteye ilan verilirken 2 ilan bir arada verilmiştir. Dolayısı ile Kılavuzun ilk 3 sayfası Akademik personel ilanı son 3 sayfası ise sözleşmeli sağlık personeli ilanıdır. Şaşırmamanız için açıklanmıştır.

Başvuru kılavuzu.

Pamukkale Üniversitesi 253 Sağlık Personeli Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın