Pamukkale Üniversitesi 39 Sağlık Personeli Alıyor

Pamukkale Üniversitesi 39 Sağlık Personeli Alıyor
Pamukkale Üniversitesi 39 Sağlık Personeli Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pamukkale Üniversitesi yaptığı açıklamada alınacak 39 personelin 24 Hemşire, 1 Eczacı, 1 Sosyal Çalışmacı, 1 Fizyoterapist, 1 Biyolog, 3 Röntgen Teknisyeni, 1 Diğer Sağlık Personeli ve 7 Sağlık Teknikeri olarak Üniversite Hastanesinde görevlendirileceğini belirtti.

Adaylarda aranan genel nitelikler

Türk vatandaşı olmak, 657 sayılı Kanununun 48 inci maddesindeki genel şartları taşımak, 657 sayılı kanunun 53. Madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak, KHK ile görevden atılmamış olmamak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Nöbet usulü çalışmaya engel durumu olmamak, 2018 yılı KPSS (B) grubu (KPSS(P3), KPSS (P93), KPSS(P94)) sınav sonuç belgesine sahip olmak, Hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri durumunda fesih tarihinden itibaren 1 yıl geçmiş olmak ve Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları aranmaktadır.

ECZACI pozisyonuna başvuracak adaylarda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS puan şartı aranmamaktadır. Aday sayısının Pozisyon sayısından fazla olması durumunda bu pozisyon için sözlü sınav yapılacak olup, ayrıca duyuru yapılacaktır.

Online başvuruda istenen belgeler

Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi, (aslı gibidir onaylı sureti veya karekodlu E Devlet çıktısı), Tecrübe istenen alanlar için çalışma belgesi ve SGK hizmet dökümü, Başvurulan unvanın aranılan nitelik kısmında yazan sertifika ve katılım belgeleri istenmektedir.

Başvuru şekli, zamanı ve yeri

Başvurular, ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren (8 Nisan 2020) 15 (on beş) gün içinde Üniversitenin internet adresinden online olarak yapılacaktır. Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2018 KPSS (B) (KPSS(P3), KPSS (P93), KPSS(P94)) grubu puan sıralamasına (KPSS puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, mezuniyet tarihlerinin de eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınır) göre hak kazanan adayların listesi başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 7 (yedi) iş günü içerisinde üniversite internet adresinden ilan edilecektir. Kadronun 2 (iki) katı kadar yedek aday belirlenecektir.

Daha detaylı bilgiye ve başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Pamukkale Üniversitesi 39 Sağlık Personeli Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın