Sağlık Bakanlığı Danışman Personel Alımı Yapacak! KPSS Şartı Yok

Sağlık Bakanlığı Danışman Personel Alımı Yapacak! KPSS Şartı Yok
Sağlık Bakanlığı Danışman Personel Alımı Yapacak! KPSS Şartı Yok
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanlığına Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS şartı olmadan yeni danışman personel alımları için iki farklı ilan yayımlandı. Personel alımları “sağlık sisteminin güçlendirilmesi projesi” kapsamında gerçekleştirileceği duyuruldu. Memur Alımı olarak hazırladığımız bu haberimizde Sağlık Bakanlığına yeni personel alımlarına dair süreci ve başvuru şartlarını bulabilirsiniz.

Kontenjan Dağılımı

Proje kapsamında Sağlık Bakanlığına “teknik dil tercümanı danışmanı alımı” ile “çevre uzmanı danışmanı alımı” gerçekleştirilecek. Her iki ilan için başvuru süreci ve şartlar şu şekildedir:

Başvuru Süreci

Adaylar başvurularını hazırlayacakları özgeçmiş ve başvuru mektubu, gerekli belgelerle birlikte başvuru kılavuzlarında yer alan e-posta adreslerine veya şahsen başvurarak ilgili adrese teslim edeceklerdir. Gerekli belgeler ile başvuru mail ve adresine dair detayları haberimizin en altında bulunan iki kılavuzdan başvuru süresince erişebilirsiniz. Başvurular 8 Mart 2021 tarihine kadar yapılabilecektir.

Teknik Dil Tercümanı Alımı Şartları Nelerdir?

Tercüman alımı için başvuracak adayların mezuniyet şartı istenen bölümler şu şekildedir: Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dilbilimi veya İngilizce Mütercim-Tercümanlık Bölümleri mezunları başvurabilir.

Askerlikle ilişiği bulunmamak ve tercüme konusunda tecrübe gibi şartlar da aranmakla beraber başvuru kılavuzunda tüm detaylara ayrıca erişim sağlayabilirsiniz.

Çevre Uzmanı Alımı Şartları Nelerdir?

Uzman alımı için başvuracak adayların mezuniyet şartı istenen bölümler şu şekildedir: Çevre mühendisliği veya inşaat mühendisliği, iş sağlığı ve güvenliği veya ilgili alanlarda 4 yıllık lisans mezuniyeti isteniyor.

Tecrübeye dair özel hükümler de yer almakla beraber başvuru kılavuzundan ilgili tüm şartlara ayrıca erişim sağlanabilir.

Sağlık Bakanlığı Danışman Personel Alımı Yapacak! KPSS Şartı Yok

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın