Saimbeyli Belediyesi Operatör Alım İlanı Verildi

Saimbeyli Belediyesi Operatör Alım İlanı Verildi
Saimbeyli Belediyesi Operatör Alım İlanı Verildi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saimbeyli Belediyesi Operatör Alım İlanı Verildi

Saimbeyli Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR’da yayımlanan ilanda alınacak personelin İş Makinesi Operatörü olarak kurum bünyesinde görev yapmak üzere alınacağını belirtiliyor. 

Adana İli Saimbeyli Belediye Başkanlığı Personel Ltd. Şti. İŞKUR’da yaptığı açıklamada alınacak personelin daimi kadroda İş Makinesi Operatörü (Paletli) olarak istihdam edileceğini belirtti.Adaylarda aranan nitelikler G sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Alanında en az 5 yıl deneyimli olmak ve Saimbeyli ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylardan istenen belgeler 

Sağlık raporu, İkametgah belgesi, Ehliyet fotokopisi, Kimlik belgesi ve Adli sicil kaydı istenmektedir.

Adaylar için son başvuru tarihi 3 Haziran 2020’dir.

İş Makinesi Operatörü Kimdir?

Milli savunma, bayındırlık, sanayi, tarım gibi çeşitli kuruluşların iş ve hizmetlerinde kullanılan; yol inşaat makineleri ile yapılan işe göre çeşitli ekipmanlar monte edilen ve karayolunda insan ya da yük taşımacılığında kullanılmayan motorlu araçlara iş makinesi denir. Dozer, greyder, forklift, kule vinç, mobil vinç, sondaj, ekskavatör, loder ve kamyon gibi çeşitleri bulunan iş makinelerini kullanan kişilere iş makinesi operatörü denir.

İş Makinesi Operatörünün Görevleri Nelerdir?

İş makinesi operatörünün görevleri sahip olduğu ehliyet türü ve kullandığı iş makinesine göre çeşitlilik gösterir. İş makinesi operatörünün temel görevleri arasında;

Aracı, çalışılacak alana götürmek, Yapılacak iş ve hizmete göre çalışma planı hazırlamak, Araç, nakliyat işlemi için kullanılıyorsa alınan malzemeyi boşaltılacak alana kontrollü bir şekilde boşaltmak, İş makinesinin temizliğini ve bakımını düzenli olarak yapmak, Aracın ufak tefek tamirlerini yapmak, Verdiği iş ve hizmetlerin kaydını tutmak, kullandığı akaryakıt ile ilgili formları kaydetmek, Hizmet ya da iş biter bitmez aracı temizlemek, Araç ile ilgili hasar ve arıza kayıtlarını tutmak ve ilgili yönetim birimine iletmek, yer alır.

Kimler İş Makinesi Operatörü Olabilir?

İş makinesi operatörü olmak için G sınıfı ehliyete sahip olmak gerekir.

G sınıfı ehliyete başvurabilmek için;

En az 18 yaşında olmak, İş makinesini kullanmaya engel sağlık problemi olmamak, Türk Ceza Kanununun 41. Maddesi (e) bendinde yer alan maddelerden mahkumiyeti olmamak şartları aranır.

 

Saimbeyli Belediyesi Operatör Alım İlanı Verildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın