Sakarya Üniversitesi Temizlik Elemanı Alım İlanı

Sakarya Üniversitesi Temizlik Elemanı Alım İlanı
Sakarya Üniversitesi Temizlik Elemanı Alım İlanı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre alınacak personelin daimi kadroda Temizlik Görevlisi Olarak üniversitede görevlendirileceği belirtiliyor.

Adaylarda aranan nitelikler

En az Lise ve dengi en fazla Lisans mezunu olmak, 13 – 35 yaş arasında olmak (27 Mayıs 2002 – 22 Mayıs 1985), Türk vatandaşı olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak şartları aranmaktadır.

Ayrıca adaylarda; Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkan ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak, Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak, Askerlikle ilişiği bulunmamak (Yapmış, Tecilli veya Muaf) ve Kocaeli ilinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için kura çekimi 2 Haziran 2020 tarihinde Saat: 11:00’da Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlük Binası Konferans Salonunda yapılacaktır.

Kura çekimi sonucunda belirlenen adaylar için mülakat günü, saati ve yeri üniversite internet sitesinde ilan edilecek olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Adaylar için son başvuru tarihi 27 Mayıs 2020’dir.

Adaylar için İŞKUR ilan numarası 00005504109’dur.

Sakarya Üniversitesi Temizlik Elemanı Alım İlanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın