Samsun Üniversitesi Teknisyen Ve Memur Alımı Yapacak

Samsun Üniversitesi Teknisyen Ve Memur Alımı Yapacak
Samsun Üniversitesi Teknisyen Ve Memur Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üniversite personel alımı ilanları için teknisyen alımı için başvuru yapacak kişilerin Ortaöğretim dengi mesleki teknik öğrenim görmüş olup, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama mezunu olmaları ve Alanında en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak ve bunu SGK dökümü ve çalıştığı kurum/kurumlardan alınacak onaylı belgeyle belgelendirmesi gerekiyor.

Büro personeli alımı için başvuracak vatandaşların Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik bölümü mezunu olmaları ve Alanında en az 2 (iki) yıl sekreter/yönetici asistanı pozisyonunda çalışmış olması gerekiyor.

ÜNİVERSİTE MEMUR ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Samsun üniversitesi Sözleşmeli Personel alımı son başvuru tarihi 2.11.2021 olarak bildirildi.

Başvuru işlemleri için bütün adayların Samsun Üniversitesi resmi internet sayfası www.samsun.edu.tr üzerinde bulunan başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte şahsen ya da posta ile Personel Daire Başkanlığına başvuru yapacaklardır. 

Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar ulaşması gerekmektedir.

 

memur-alim.jpg

 

ÜNİVERSİTE İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Samsun Üniversitesi Teknisyen Ve Memur Alımı için başvurmak isteyen kişilerin kamu hak ve hukuklarından mahrum olmama zorunluluğu bulunmakta.

Kamu memur alımı ilanları ile birlikte açıklaması yapılmış olan kamu personel alımı genelinde Samsun üniversitesi rektörlüğü için ilan edilmiş olan duyurulara başvurmak isteyen bütün şahısların alım işlemi yapılacak unvanlar için aranmakta olan nitelikleri karşılaması gerekmekte.

Üniversite personel alımı ilanları için teknisyen alımı için başvuru yapacak kişilerin branşlar için talep edilen eğitim diplomalarının olması zorunlu.

Büro personeli alımı için başvuracak vatandaşların Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü mezunu olmaları ve gerçekleştirilecek Güvenlik Araştırmasının temiz olma zorunluluğu var.

Samsun Üniversitesi Teknisyen Ve Memur Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın