Savunma Sanayii Başkanlığı mülakat ile kamu personel alımı

Savunma Sanayii Başkanlığı mülakat ile kamu personel alımı
Savunma Sanayii Başkanlığı mülakat ile kamu personel alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Savunma Sanayii Başkanlığı uzman yardımcısı alımı başvuru şartları

1.    En az dört yıllık lisans eğitimi veren ilan metninde yer alan öğrenim bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olmaları ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

2.    Sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmaları (01.01.1987 ve daha sonra doğmuş olanlar başvurabilir) ve sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları gerekiyor.

3.    2020 ve 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından ilan metninde yer alan öğrenim bölümlerine karşılık gelen puan türlerinden 85 (seksen beş) ve üzeri puan almış olmaları ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

4.    Öğrenim dallarına göre ilanda kontenjan bilgisi belirtilen bölümlerin her biri için başvuruda bulunan adaylardan KPSS sonuçlarına göre en yüksek puana sahip olandan başlanarak atama yapılacak kadro sayısının dört katına kadar aday (son sıradaki adayla aynı puanı alanlar dâhil) giriş sınavına çağrılacaktır ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

5.    Sınava katılmak üzere isimleri ilan edilen adaylardan, daha sonra sınava katılma şartlarını taşımadığı tespit edilenler giriş sınavına alınmayacaktır ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı başvuru bilgileri

•    Kamu personel alımı son başvuru tarihi 22.03.2022 olarak açıklandı.

•    Başvurular aşağıda bulunan link üstünden yapılacaktır.

www.ssb.gov.tr

Savunma Sanayii Başkanlığı mülakat ile kamu personel alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın