Serban Belediyesi Açıktan Memur ilanı açıklandı

Serban Belediyesi Açıktan Memur ilanı açıklandı
Serban Belediyesi Açıktan Memur ilanı açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serban Belediyesi açıktan memur alım başvuru şartları

Açıktan atama yöntemi ile Serban Belediye Başkanlığına bir adet açıktan memur alımı yapılacaktır. Hangi şartlar altında alım yapılacağı detayları ile belirlenmiştir.

İlk şart olarak öğrenim düzeyinin dört yıllık eğitim veren fakültelerin Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, İşletme, Kamu Yönetimi bölümlerinin birinden mezun olmak. MEB onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Devlet memuru olma genel şartlarını taşımak. Erkek adaylar için askerlik ile ilişiğinin bulunmaması ve yine genel olarak görevini yapamaya engel olabilecek herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması gerekmektedir.

Başvuru için gerekli özel şartlar:

İlanda ifade edilen mezuniyet şartlarının taşınması ve 2018 KPSS lisans P3 puan türünde en az 60 ve ya üstü puan alınmış olması gerekmektedir. Yine MEB onaylı bilgisayar sertifikasına ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olunması istenmektedir.

Başvuru için talep edilen belgeler

Nüfus cüzdanı aslı veya onaylanmak üzere fotokopisi, Diploma ve mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği ya da e devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği. KPSS sonuç belgesinin öğrenci seçme ve yerleştirme merkezinin sitesinden alınan doğrulama barkotlu çıktısı. Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, iki adet biyometrik fotoğraf ve en az.B sınıfı sürücü belgesinin aslı ve noter onaylı örneği, MEB onaylı bilgisayar sertyifikası veya mezun olunan okulda bilgisayar dersi aldığını belgeleyen transkript belgesinin aslı veya noter onaylı örneği istenmektedir.

Başvurular Belediyenin internet sitesinde temin edilecek olan başvuru formu ile 12 Ekim ile 16 Ekim 2020 tarihleri arasında şahsen veya posta yolu ile yapılabilecektir. Posta gecikmelerinden adaylar sorumludur. Aynı zamanda e mail yolu ile  info@serban.bel.tr adresinden de başvuru yapılabilecektir. Serban belediyesi ilanıdır.

Başvuru kılavuzu 
 
 

Serban Belediyesi Açıktan Memur ilanı açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın