SGK 20 Sosyal Güvenli Uzman Yardımcısı Alacak

SGK 20 Sosyal Güvenli Uzman Yardımcısı Alacak
SGK 20 Sosyal Güvenli Uzman Yardımcısı Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) açıklamada yazılı ve sözlü sınav ile alınacak 20 personelin Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı olarak kurum merkez teşkilatında görevlendirileceğini belirtti.

Sınav Başvuru Şartları

Giriş sınavına katılabilmek için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak, En az dört yıllık lisans eğitimi veren Aktüerya, istatistik, matematik ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak, Giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak, KPSS puan türünde en az 70 puan ve üzerinde puan almış olmak, Geçerliliği devam eden YDS’den en az (D) düzeyinde puan almak veya buna denk kabul edilen ve geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak ve Süresi içinde başvuru yapmış olmak. 

Başvuru şekli ve tarihi

Adaylar başvurularını; E-Devlet üzerinden 8 Haziran 2020 tarihinde başlayıp 19 Haziran 2020 tarihi mesai bitimine (Saat:17.30’da) kadar yapabileceklerdir.

Yazılı sınav Ankara ilinde 12 Temmuz 2020 tarihinde Saat: 10.00’da test usulünde yapılacak olup sınava girmeye hak kazanan adayların sınav yerleri kurum internet sitesinden ilan edilecektir.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar sözlü sınav tarihinden en az 15 (on beş) gün önce sınavın yapılacağı yer, gün ve saat bildirilmek suretiyle kurum internet sitesinden ilan edilecektir.

Başvuru kılavuzu.

SGK 20 Sosyal Güvenli Uzman Yardımcısı Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın