Sivas Belediyesi KPSS 65 5200 TL Maaş Memur Alımı

Sivas Belediyesi KPSS 65 5200 TL Maaş Memur Alımı
Sivas Belediyesi KPSS 65 5200 TL Maaş Memur Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas İli, Gürçayır Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere ilk defa atanmak üzere KPSS şartını taşıyan, İstenilen belgeleri ve aranan şartlarını yerine getirmek kaydı ile 1 adet programcı alımı yapılacak.

Adaylarda Aranan Müracaat Koşulları

Türk Vatandaşı Olma, Kamu Haklarından Mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanunu’nun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile olsa belirtilen suçlardan mahkûm olmama, Erkek Adaylar için Askerlik durumu itibariyle, askerlikle ilgisi bulunmamak veya Askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmeti yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmama ve İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşıma şartları aranmaktadır.

Başvuruda Aranan Özel Şartlar

İki yıllık yüksekokulların programcılık mesleğini gerektiren tüm dallarından mezun olma ve En az E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları ile 1 adet Programcı personeli alımı yapılacaktır.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Gürçayır Beldesi Yeni Mahalle Sivas Kayseri Caddesi No:55 Şarkışla/SİVAS adresine gönderilebilecektir.

Şahsen Başvuru yapmak istemeyen adaylar Başvuru kılavuzunda yer alan mail adresine istenilen belgeleri teslim etme ile başvurularını yapabileceklerdir.

Başvuru kılavuzu.

Sivas Belediyesi KPSS 65 5200 TL Maaş Memur Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın