Sokağa Çıkma Yasağı Başladı, Yeni Yasak Yolda

Sokağa Çıkma Yasağı Başladı, Yeni Yasak Yolda
Sokağa Çıkma Yasağı Başladı, Yeni Yasak Yolda
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yasak Başladı

Korona virüsle mücadele kapsamında şu ana kadar 2 kez hafta sonları olmak üzere 2’şer kez sokağa çıkma yasağı uygulanmıştı. Şimdi ise 23 Nisan Perşembe yani bugünden başlayarak 4 günlük yasak uygulanacaktır. Ramazan ayının da gelmesi nedeniyle Perşembe ve Cuma günleri marketler 9-14 arası açık olacaktır. Bunun dışında yine su, ekmek dağıtımı yapan yerler ile kurye ve kargolar çalışacaktır. Temel ihtiyaç maddesi üreten yerler de çalışmaya devam edecektir. 

Yeni Yasak Geliyor

Bu hafta sonu uygulanacak olan yasak 23 Nisan’la birleştiği için 4 günlük yasak uygulanıyor. Benzer bir tablo önümüzdeki hafta için de yaşanacaktır. 1 Mayıs tarihi Cuma gününe denk gelmektedir. Yine bu hafta olduğu gibi hafta sonu ile birleştirilerek 3 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanabilir. 

İşte bu ihtimal Ak Parati MYK toplantısında da gündeme alındı. Ramazan sonuna kadar virüsün kontrol altına alınması için bu yasakların önemi değerlendirildi. Bayrama kadar yasakların sıkı tutulması ve bayram sonrası normalleşme hedeflendi. Ayrıca Erdoğan yarım kalan şehir hastanelerinin tamamlanması talimatını verdi.

Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü tarafından önümüzdeki günlerde Türkiye ile ilgili önemli açıklamalar yapılacağını söyledi. DSÖ’nün ülkemizi onure eden açıklamalar yapması bekleniyor.

Sokağa Çıkma Yasağı Başladı, Yeni Yasak Yolda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın