Son Dakika! Milli Eğitim Bakanı Sınav Açıklaması

Son Dakika! Milli Eğitim Bakanı Sınav Açıklaması
Son Dakika! Milli Eğitim Bakanı Sınav Açıklaması
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Selçuk, paylaşımında yaklaşan sınavlarla ilgili olarak öğrencileri yakından ilgilendiren önemli bilgiler paylaştı. Tüm detaylar haberimizde.

Salgının seyrini günlük izliyoruz

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Sevgili gençler, emin olun sesinizi duyuyorum ve paylaşımlarınızı okuyorum. Biz salgın döneminde kararlarımızı eğitimcilerle ve hekimlerle birlikte oluşturuyoruz. Salgının seyrini günlük izliyoruz” dedi.

Selçuk açıklamasının devamında; “Neyin riskli, neyin gerekli olduğu konusunda verilere dayalı olarak ortak görüş geliştiriyoruz. Bu görüşmeler neticesinde, köy okullarımız ve anaokullarımız yüze yüze eğitime çoktan başladı.

1 Mart’ta ilkokul 1, 2, 3, 4. sınıf öğrencilerimizle 8 ve 12. sınıf öğrencilerimiz de yüz yüze eğitimlerine başlıyor. Sizlerin de sadece sınavlarınızı yüz yüze gerçekleştirebilmemiz için salgın tedbirleri noktasında tüm hazırlıklarımız tamam. Öğrencilerimizin yüzde 40’ı yani yarıya yakınınız sınavlarını tamamladı zaten.” açıklamasında bulundu

Bakan Selçuk; Sınavlar Ertelenmeyecek!

Sınavlarınızda bugün yapılacak bir erteleme, yakın zamanda çalışma yükünüzü daha fazla artıracaktır. Bizim de durumunuzu tespit edip ihtiyaçlarınıza uygun destekleme programları tasarlamamızı engelleyecektir.

Gelecek yıllara sorun biriktirmemek için zamanında çalışmak bu yüzden çok kritik. Kararlarımızda, sağlığınız her zaman önceliğimiz. Desteğiniz ve iş birliğiniz bizim için önemli. Bu günlerin üstesinden hep birlikte gayretle geleceğiz. Siz derslerinize ve sağlığınıza odaklanın lütfen. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini bitirdi.

1 Marta yüz yüze eğitim başlıyor

Bakan Selçuk; 1 Mart’ta ilkokul 1, 2, 3, 4. sınıf öğrencilerimizle 8 ve 12. sınıf öğrencilerimiz de yüz yüze eğitimlerine başlıyor. Sizlerin de sadece sınavlarınızı yüz yüze gerçekleştirebilmemiz için salgın tedbirleri noktasında tüm hazırlıklarımız tamam dedi.

Son Dakika! Milli Eğitim Bakanı Sınav Açıklaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın