Son Dakika Recep Tayyip Erdoğan Açıklamaları

Son Dakika Recep Tayyip Erdoğan Açıklamaları
Son Dakika Recep Tayyip Erdoğan Açıklamaları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam gerçekleştirilen TRT canlı yayınına katılan Recep Tayyip Erdoğan Terör Örgütlerine ilişkin son dakika açıklamalarında bulundu.

Erdoğan’ın Tüm Açıklamaları:

+Yaklaşık 40 yıldır bölücü terör örgütüyle mücadele var. Bir süre önce terörü topraklarımızda karşılamış, sonra yerinde müdahale etme adımı atmıştık. Bunda çok ciddi başarılar sağladık.

+Çift Kandil var. Birincisi İran, ikincisi Irak. İkinci Kandil hedefe konuldu. Bunları ciddi manada korku sardı. Iraklı kardeşlerimize, “Bu işi hakkıyla yapın, yapmayacaksanız biz gelip vuracağız.

“İLK KEZ SÖYLÜYORUM”

+Kandil bataklığı da asla mikrobu yayamayacak ve bu kararlılıktaki Türkiye’yi göreceklerdir.

+İlk defa söyleyeceğim. Mahmur meselesini de artık Kandil kadar önemsiyoruz. Çünkü Mahmur, Kandil’in kuluçka yuvasıdır. Biz bunun üzerine gitmezsek, bu kuluçka yuvası sürekli üretmeye devam edecektir. BM temizlemezse, biz temizleriz. Bu işin başka yolu yok.

+Kandil’e sadece Diyarbakır’daki çocuklar da gönderilmiyor ki. Artık buna nereye kadar sabredeceğiz. Teröristler için artık hiçbir yer güvenli değil. Terör örgütünün kandırmak istediği gençlere seslenmek istiyorum; Gelin Türkiye’ye sığının. Türkiye’nin her zaman kapıları açık

“DAHA ÖNCE BÖYLE BİR GERİLİM OLMADI”

+Özellikle ön hazırlıklarımızı yaptık. Kendisi ile yapacağımız görüşmede, Türkiye-ABD ilişkileri niçin gerilim safhasında soracağız. Sizden önce Demokratlarla çalıştık. Ama böyle bir görünüm olmadı. Bush’la çalıştık, Obama ile çalıştık ama bunların hiçbiriyle böyle bir gerilim yaşamadık. Ardından Trump ile çalıştık ve hiçbir gerilim yaşamadık. Aksine telefon görüşmesinde huzurluyduk, rahattık. Şu toplantıda buluşuruz gibi bu konuşmaları yürüttük. Biden ile bu görüşmeler böyle olmadı.

Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son Dakika Recep Tayyip Erdoğan Açıklamaları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın