Sosyal Hizmet Merkezi 18-40 Yaş Arasında Güvenlik Görevlisi Alacak

Sosyal Hizmet Merkezi 18-40 Yaş Arasında Güvenlik Görevlisi Alacak
Sosyal Hizmet Merkezi 18-40 Yaş Arasında Güvenlik Görevlisi Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

40 üst yaş sınırlı güvenlik görevlisi alımı

Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü daimi statüde güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapacakların en az lise mezunu olması talep edildi. Alımda KPSS şartı aranmamaktadır.

Pertek Sosyal Hizmet Merkezi bünyesinde Özel Güvenlik Görevlisi olarak alınacak.

Başvurular 28 Eylül 2020 tarihi bitimine kadar internet ortamında veya şahsen İŞKUR Müdürlüklerinden yapılabilir. Adaylar başvuru için 00005695535 iş ilan numarasını kullanacaktır.

Kişilerin 18-40 yaş aralığında olması. Kişilerin en az lise mezunu olması. Başvuru yapacak erkek adayların askerliğini yapmış ya da muaf olması. Başvuru tarihi itibari ile başvuran kişilerin en az 6 ay Pertek ilçesinde ikametinin bulunması gereklidir.

İŞKUR internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Tunceli Pertek alımı için ikamet şartı bulunmaktadır.

Başvuru başlangıç tarihleri aynı olan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun ilanlarından sadece birine başvuru kabul edilir. İlana başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi (öncelikli liste veya genel liste) başvuru esnasında işaretleyerek seçer. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmez.

Başvuru yapan iş arayanların öncelikliler de dâhil olmak üzere tamamı kura çekimi için ilan sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilir. Kamu kurum ve kuruluşu tarafından düzenlenen noter kurası ile genel listeden ve öncelikli listeden açık iş sayısının dörder katı kadar aday sınav yapılmak üzere belirlenir.

Sosyal Hizmet Merkezi 18-40 Yaş Arasında Güvenlik Görevlisi Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın