Sosyal Yardımlaşma Vakfı KPSS 60 Puan İle Memur Alımı

Sosyal Yardımlaşma Vakfı KPSS 60 Puan İle Memur Alımı
Sosyal Yardımlaşma Vakfı KPSS 60 Puan İle Memur Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dayanışma vakfı için yayınlanmış olan iş ilanları için başvuru yapmak isteyen adayların başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını aşmamış olmaları, askerlik görevi ile ilişkilerinin olmaması ve üniversitelerin en az 4 yıllık lisans eğitimi almış olmaları gerekiyor.

KPSS 60 PUAN İLE MEMUR ALIMI BİLGİLERİ

Erzincan dayanışma vakfı büro görevlisi alımı son başvuru tarihi 27.10.2021 olarak duyuruldu.

Bütün başvuru yapmak isteyen vatandaşların aşağıda yazılı bulunan internet sitesi üzerinde E devlet girişi yaparak iş başvurusu yapmaları gerekmekte.

https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr

KAMU PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Sosyal Yardımlaşma Vakfı için duyurulmuş olan resmi ilana başvuracak insanların branşlar için talep edilen eğitim diplomalarının olması zorunlu.

KPSS 60 Puan İle Memur Alımı Personel ilanına başvuru işleminde bulunacak olan insanların gerçekleştirilecek Güvenlik Araştırmasının temiz olma zorunluluğu var.

 

ilanlar.jpg

 

Dayanışma vakfı için yayınlanmış olan iş ilanları için başvuru yapmak isteyen adayların Diploma belgelerinin aslı ya da noter üzerinden onaylı örneği ya da e-devlet üstünden alınmış olan barkotlu olan mezuniyet belgesi gerekiyor.

Erzincan İliç sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı birimleri için yayınlanmış iş ilanına başvurmak isteyenlerin yurt dışı okullardan mezun olmuş şahısların Denklik Belgelerinin aslı ve onaylı örnekleri gerekmekte.

Erzincan dayanışma vakfı büro görevlisi alımı ilanı için başvuru işleminde bulunmak isteyen bütün erkek Aday kişilerin askerlik ile bağı bulunmadığına ait resmi beyanı lazım.

Sosyal Yardımlaşma Vakfı KPSS 60 Puan İle Memur Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın