SYDV 4 Belediyeye 7 Memur Alacak! Başvuru Ekranı

SYDV 4 Belediyeye 7 Memur Alacak! Başvuru Ekranı
SYDV 4 Belediyeye 7 Memur Alacak! Başvuru Ekranı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 Yılı memur-personel alımları devam ediyor. Yayınlanan personel alım ilanlarına 4 farklı belediyeye 7 kamu personeli alımı gerçekleştirilecek.

Adaylar Başvurularını Elektronik ortamından başvurularını geçekleştirebileceklerdir. Farklı farklı tarihlerde yayınlanan ilanlarda adaylar aşağıda yer alan unvan şartlar ve alımı yapılacak belediyelere başvurularını Kolayca gerçekleştirebileceklerdir.

Başvurular Nasıl Gerçekleştirilecek?

Başvuru yapmak isteyen adaylar Haberimizin en altında bulunan “Başvuru Ekranı” Açıldıktan sonra E-devlet Kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaptıktan sonra Yapmak istediği belediyeye Başvur diyerek başvuru yapabileceklerdir.

Alım Şartları, Unvanları Ve Alımı yapılacak Belediye

Kayseri Sarız Vakfı:  Bilgisayar Sertifikasıba Sahip olma, Office programlarını kullanabilme, Sarız İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olma, En az 4 yıllık üniversitelerin herhangi birinden mezun olma, 2019-2021 KPSS P-9 puan türünden 60 Puan alma, Sosyal bir insan olma, Görevini yapmasına engel fiziksel veya zihinsel engeli bulunmama, Güvenlik Soruşturması olumlu olması, En az 3 yıl süre ile vakıfta çalışmak zorunda olduğunu taahhüt etmek şartları ile 2 adet büro görevlisi ve sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı gerçekleştirilecek.

Manisa Yunus Emre Vakfı: Office programlarını kullanabilen, en az 6 aydır bu ilçede ikamet ediyor olma, Üniversitelerin 4 yıllık Sosyal Hizmetler Lisans Programından, İletişim Fakültesinin Halkla İlişkiler bölümlerinden mezun olma, B sınıfı sürücü belgesine sahip olma, KPSS P-9 türünden 60 puan almış olma, erkek personel tercih edilecektir, En az 3 yıl süre ile vakıfta çalışmak zorunda olduğunu taahhüt etmek şartları ile 1 büro görevlisi alımı gerçekleştirilecek.

Osmaniye Kadirli Vakfı: 4 Yıllı üniversitelerin İşletme, İktisat, Muhasebe, Maliye ve Kamu Yönetimi Bölümlerinden mezun olma, en az 6 aydır bu ilçede ikamet ediyor olma şartları ile 1 muhasebeci ve 2 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı gerçekleştirilecek.

SYDV 4 Belediyeye 7 Memur Alacak! Başvuru Ekranı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın