SYDV İŞKUR Sözleşmeli Temizlik İşçisi Alımı Başladı

SYDV İŞKUR Sözleşmeli Temizlik İşçisi Alımı Başladı
SYDV İŞKUR Sözleşmeli Temizlik İşçisi Alımı Başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla büyükşehir belediyesi Dalaman Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfının yayınlamış olduğu ilana göre vakıf bünyesinde istihdam edilmek üzere geçici nitelikte 3 temizlik işçisi alımı gerçekleştirilecek.

Çalışma Niteliği

Alımı yapılacak olan 3 temizlik işçisinin niteliği geçici nitelikte olduğu belirtildi. Yani çalışmaya hak kazanan adaylar vakıf bünyesinde EN AZ 6 Ay çalışacaklardır. 6 ay ile 10 ay arasında kurum kararı verecektir.

Başvuru Şekli

Başvuru yapmak isteyen adaylar Muğla Dalaman Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına şahsen veya posta yolu ile müracaat edeceklerdir. Onun dışında mail veya arayarak yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru Tarihleri

Başvuru yapacaklar için başvurular başlamış olup en geç 19 Şubat 2021 tarihine kadar adayların başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Belirtilen süre dışında başvuru yapılmayacaktır.

Başvuru yapacak adaylarda aranan Koşullar

18 Yaşını tamamlamış olma, Proje kapsamında çalışabilecek güç ve yeterlilikte olma, kamu haklarından mahrum olmama, erkek adaylar için en az b Sınıfı sürücü belgesine sahip olma, Dalaman ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olma ve bay bayan olma şartları ile 3 adet temizlik görevlisi alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Başvuru dilekçesi, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Sabıka kaydı,  sağlık raporu, Ehliyet fotokopisi erkek adaylar ve ehliyeti olanlar için, SGK hizmet dökümü belgesi belgeleri istenilmektedir.

Aranan şartları ve Başvuruda gerekli belgeleri yerine getiren adaylar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru kılavuzu.

SYDV İŞKUR Sözleşmeli Temizlik İşçisi Alımı Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın