SYDV İŞKUR Üzeri 4 Personel Alımı Yapacak

SYDV İŞKUR Üzeri 4 Personel Alımı Yapacak
SYDV İŞKUR Üzeri 4 Personel Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR üzerinden Gaziantep Şehitkâmil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfının yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 4 adet sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Başvuru yapmak isteyen adaylar Gaziantep Şehitkâmil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı adresine istenilen belgeler ile birlikte şahsen müracaatlarını gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar başvurularını 19 Şubat 2021 tarihine saat 17.00 kadar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

T.C vatandaşı olma, Kamusal haklarından mahrum olmama, Çalışmasına engel fiziksel veya zihinsel durumunun bulunmaması, 18 Yaşını tamamlamış olma, 40 Yaşından gün almamış olma, Hasta ve yaşlı bakım elemanlı MEB onaylı sertifikasına sahip olma, Erkek adayların En az b Sınıfı sürücü belgesine sahip olma, Erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmama, Adli sicil kaydı bulunmaması, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde yer alan suçlardan ceza almamış olma veya mahkûm olmamış olma şartları ile 4 adet hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Kimlik fotokopisi, Diploma, sertifika veya geçici mezuniyet belgesi, 2 Adet vesikalık fotoğrafı, sağlık kurulu raporu,  Adli sicil belgesi, İkametgâh belgesi, Erkek adaylar için sürücü belgesi fotokopisi, askerlik durum belgesi, Kısa CV, Gaziantep ilçe sınırları içerisinde 6 aydır ikamet etiğine dair ikamet belgesi istenilmektedir.

Başvuru kılavuzu.

SYDV İŞKUR Üzeri 4 Personel Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın