Ticaret Bakanlığı 115 Güvenlik Görevlisi Ve İşçi Alımı Başladı

Ticaret Bakanlığı 115 Güvenlik Görevlisi Ve İşçi Alımı Başladı
Ticaret Bakanlığı 115 Güvenlik Görevlisi Ve İşçi Alımı Başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu kurumlarına boş kontenjanlara personel alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Yayınlanan personel alımı ilanlarına göre Ticaret Bakanlığı kurum bünyesine 115 daimi işçi alımı gerçekleştirecek. Başvuru yapacaklar için başvurular başladı.

Yapılacak olan 115  kamu işçisi alımında  çalışmaya hak kazanan adaylar için istihdam niteliği Daimi nitelikleri olduğu belirtildi.

45 Daimi nitelikte beden işçisi  ve 70 koruma ve güvenlik hizmetleri görevlisi alımı gerçekleştirilecek.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

T.C vatandaşı olma, 18 Yaşını tamamlamış olma, askerlik ile ilişiği bulunmama, Kamusal haklarından mahrum olmayan, medeni haklarını kullanabilen, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma ve herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli

Adaylar başvurularını İŞKUR’un resmi internet sayfası iş arayan  linki üzerinden T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra başvurularını gerçekleştirebilecekleri.
Başvurular Başladığı için en geç 20 Şubat 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmek gerekmektedir.

Güvenlik görevlisi alımı şartlar

En az lise ve dengi okullardan mezun olma, Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarıyla tamamlamış olma, erkek için 172 cm kadın için 165 cm boy şartı aranmaktadır.

Beden İşçisi

35 yaşını geçmemiş olma, En az lise ve dengi okullardan mezun olma özel şartları aranmaktadır.

Beden işçisi alımı yapılacak şehirler

İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Ankara, Mersin, Edirne, Hatay, Antalya, Samsun, Gaziantep, Trabzon, Malatya, Van, Diyarbakır, Şırnak, Ağrı illerine alımlar yapılacaktır.

Güvenlik görevlisi alımı yapılacak şehirler

İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Ankara, Mersin, Edirne, Antalya, Gaziantep, Malatya, Van, Diyarbakır, Ağrı illerine alımlar yapılacaktır.

Beden İşçisi Unvanına başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR’un resmi internet sayfası iş arayan  linki üzerinden T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra 00005885329 İŞKUR iş ilan numarasını arattıktan sonra başvuruları detaylarını öğrenebilirler.

Güvenlik görevlisi Unvanına başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR’un resmi internet sayfası iş arayan  linki üzerinden T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra 00005885323 İŞKUR iş ilan numarasını arattıktan sonra başvuruları detaylarını öğrenebilirler.

Ticaret Bakanlığı 115 Güvenlik Görevlisi Ve İşçi Alımı Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın