Ticaret Bakanlığı 115 Personel Alımı Sonuçları İçin Beklenti Arttı

Ticaret Bakanlığı 115 Personel Alımı Sonuçları İçin Beklenti Arttı
Ticaret Bakanlığı 115 Personel Alımı Sonuçları İçin Beklenti Arttı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret Bakanlığı 115 Sürekli İşçi alımı sözlü “mülakat” sınavları 16-26 Mart 2021 tarihlerinde tamamlanmıştı. 70 koruna ve güvenlik görevlisi alımı ile 45 beden işçisi alımı sözlü sınav sonuçları 6 aya yakın süredir sabırsızlıkla bekleniyor. Adayların Ekim gelmeden sonuçların açıklanması için beklentisi yüksek.

Ticaret Bakanlığı Ticaret Bakanlığı yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

26 Mart’ta tamamlanan sonuçların 6. ayı doldurmadan açıklanmasını bekliyoruz. Artık Ticaret Bakanlığı 115 kamu personel alımı mülakat sonuçları için sürecin tamamlanma aşamasına geldiğini düşünen adaylar için daha fazla bekleme olmamasını bekliyoruz.

Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü duyurular

Adaylar 70 koruna ve güvenlik görevlisi alımı ile 45 beden işçisi alımı sözlü sınav sonuçlarını Bakanlık Personel Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden öğrenebileceklerdir. Sonuçlar açıklanınca bu haberimizde bulabilirsiniz.

Ticaret Bakanlığı personel alımı 2021 sonuçları atama aşamaları

Ticaret Bakanlığı 115 personel alımı sonuçları açıklanınca ilk önce itiraz süreci olacak ve ardından atanmaya hak kazananlar belirlenecek. İşte yerleştirme işlemlerine dair aşamalar:

30 gün içerisinde göreve başlamayanlarla veya atanma şartlarını taşımayanların yerine yedek adayların ataması yapılabilecek.

Göreve başlamaya hak kazanan adaylar istenilen belgeleri daha sonra belirtilecek tarihe kadar Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne şahsen, posta ya da kargo yoluyla teslim edeceklerdir.

Süresinde teslim edilmeyen belgeler kabul edilmeyecek olup, posta ve kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Hastalık, doğum veya askerlik mazereti nedeniyle belgelerini teslim edemeyecek durumda olanlar yakınları aracılığıyla belgelerini teslim edebileceklerdir.
Doğum, hastalık, askerlik vb. nedenlerle gelemeyecek durumda olanların bu durumlarını belgelendirmeleri halinde kanuni mazeretlerinin sona ermesini takiben göreve başlamaları sağlanacaktır.

Ticaret Bakanlığı 115 Personel Alımı Sonuçları İçin Beklenti Arttı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın