Tokat SYDV En Az Lise 5 İşçi Alacak

Tokat SYDV En Az Lise 5 İşçi Alacak
Tokat SYDV En Az Lise 5 İşçi Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat Sulusaray ilçesinin İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere geçici nitelikte 5 işçi alımı yapılacak. Alımı yapılacak 5 İşçinin 4 Bayan 1 erkek olacağı belirtildi.

Başvuru Bilgisi

Adaylar İstenilen Şartları ve İstenilen belgeleri yerine getirdikten sonra İstenilen belgeler ile birlikte Sulusaray Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına Şahsen Müracaat edeceklerdir. Başvuru Yapacak adaylar en geç 28 Ocak 2021 tarihine kadar müracaat etmeleri gerekmektedir.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

T.C vatandaşı olmak, Kamusal Haklarından mahrum olmama, 18 Yaşını tamamlamış 55 yaşını tamamlamamış olma, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma, Görevini yapmasına engel fiziksel veya zihinsel bir sağlık probleminin bulunmaması şartları ile 5 Temizlik görevlisi Alımı yapılacaktır.

Adaylarda Aranan Özel Şartlar

(Erkek Adaylar için) Askerlik ile ilişiği bulunmamak, Sosyal iletişim becerisine sahip olma, Hasta yaşlı bakım konularında belge sahibi olma, İlan tarihi itibari ile Sulusaray ilçesinde ikamet ediyor olma şartları aranmaktadır.

Adaylardan İstenilen Belgeler

1 Adet Vesikalık, Diploma veya Mezuniyet belgesi, Başvuru Formu (İlçe SYDV den alınacaktır.), İkametgah belgesi, Sağlık Raporu, Askerlik Durum Belgesi, Adli Sicil Kaydı, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, adaylardan istenilen belgelerdir.

Başvuru Kılavuzu.

Tokat SYDV En Az Lise 5 İşçi Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın